Těhotenská móda vévodkyně - co oblékla při návštěvě Norska a Švédska?

Těhotenská móda vévodkyně - co oblékla při návštěvě Norska a Švédska?

Vévodkyně z Cambridge během očekávání třetího královského potomka stihla spolu se svým manželem i několikadenní cestu po Norsku a Švédsku. Co si oblékla?

Vévodkyně z Cambridge předvedla během návštěvy severských států hned několik kabátů a denních i večerních šatů. Pozornosti neunikly ani její doplňky, kabelky, šperky a lodičky. Při venkovních aktivitách ukázala vícero elegantních kabátů včetně vínového dvouřadého kabátu Dolce&Gabbana, který doplnila psaníčkem Mulberry. Skvěle vypadala i ve vzorovaném červeno-bílém kabátě Catherine Walker a svých Tod's lodičkách na širším podpatku. Vzala si k němu vínovou Chanel kabelku. Také smaragdově zelené šaty má na kontě návrhářka Catherine Walker. Vévodkyně je doplnila kabelkou Mulberry. 

Na sledování hokejového zápasu ve Stockoholmu dala vévodkyně přednost pořádně teplému oblečení - kabátu Burberry, pletenému svetru Fjallraven, rukavicím John Lewis a sněhulím Sorel. Na horách se ukázala i v oteplovačkách a lyžařské bundě norské značky KJUS.  

Nejvíce obdivu si vysloužila její večerní róba od Alexandera McQueena, v níž vyrazila na večeři do královského paláce v Oslu. Z královské šperkovnice si k ní vypůjčila diamantový náramek a náušnice. Psaníčko bylo od Jimmy Choo. Šaty sahaly až k zemi, originálně zakrývaly paže a měly vlečku. Pod červeno-bílý kabát vévodkyně oblékla tvídové Alexander McQueen šaty nad kolena. Hořčicově žluté květované šaty patří dílně Erdem, Catherine se v nich ukázala na black tie večeři se švédskou královskou rodinou ve Stockholmu.  

Přes dříve zmíněné smaragdové šaty oblékla Kate Middleton na procházku po Stockholmu teplý kabát opět Catherine Walker a beranici, límec a návleky od Troy London z umělé kožešiny. Přes vzorované Erdem šaty zapnula černý dlouhý kabát švédské značky Ida Sjöstedt. 

Hned při přistání v Norsku Kate vystoupila v modrém kabátě až ke krku Catherine Walker. Oblíbená modrá tím na této královské cestě rozhodně nekončila. Kate oblékla ještě dvoje modré šaty. Jedny od značky Erdem a druhé těhotenské Seraphine Marlene Dress, které jí padly úplně dokonale. Krajkovaný vršek s jemným límečkem obepnul horní polovinu těla a volná sukně lehce splývala přes těhotenské bříško. K sehnání byly v přepočtu za pět a půl tisíce, nicméně už jsou dávno vyprodané. 

people.com ; popsugar.com ; dailyexpress.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram