Tereza Sabáčková zve v únoru na módní přehlídku v Žofíně

Tereza Sabáčková zve v únoru na módní přehlídku v Žofíně

Udělejte si místo v diáři, 20. února 2018 česká návrhářka Tereza Sabáčková odprezentuje svou novou kolekci v pražském Žofíně.

Přijďte obdivovat nádhernou tvorbu návrhářky Terezy Sabáčkové do exkluzivních prostor neorenezančního paláce Žofín. Připravovaná módní přehlídka nese název Všechny tváře vody. A jakmile se jeden z přírodních živlů stane hlavní inspirací módní tvorby, můžete si být skoro jistí, že podívaná bude stát zato. Tereza Sabáčková představí svou novou kolekci už v úterý 20. února ve dvacet hodin. Jako je již zvykem, i tentokrát večer zpříjemní několik hudebních hostů včetně Václava Noid Bárty, Kamily Nývltové nebo Inflagranti. Na mole se kromě známých modelkovských tváří Gabriely Dvořákové nebo Taťány Makarenko ukáže i Miss 2016 Andrea Bezděková, Miss 2015 Nikol Švantnerová a herečky Veronika Arichteva a Nela Boudová. Večerem provedou moderátorky Eva Čížkovská s Adélou Jelinkovou. 

Lístky jsou v předprodeji přes server Ticketportal. A pokud se rozhodnete, že si to nemůžete nechat ujít, nezapomeňte také na správné oblečení. Doporučený dress code je Creative Black Tie.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram