Testovali jsme dlouhotrvající rtěnky Lush - jak obstály?

Testovali jsme dlouhotrvající rtěnky Lush - jak obstály?

Redaktorky Móda.cz se rozhodly vyzkoušet dlouhotrvající rtěnky od Lush. Každá z nás si vybrala jiný odstín, některá se do toho svého zamilovala, a některá ne. 

Péťa (šéfredaktorka)

"Já jsem si na testování vybrala odstín vášeň. Jako vášeň mi to ale rozhodně nepřijde, ale co... jak jsem zjistila, není to barva na každý den a červená je červená. A pokud nechci vášnivou tolik intenzivní, na rty dám jen malou vrstvu a rozetřu prstem na požadovaný světlejší odstín. Bohužel to nejde aplikátorem, protože ten je natolik od barvy, že se to jím nedaří. Musím říct, že mi tato aplikace drží velmi dobře, až jsem překvapená... Zamilovala jsem si ještě jednu konturovací tužku... ale tu prozradím až příště. Nechte se překvapit.... Pusu."

 

Verča

"Můj odstín žvýkačkové růžové bohužel nedopadl. Potrpím si na perfektně upravené rty a bez rtěnky neopouštím domov. Perfektní barvu ani výdrž mi ovšem rtěnka Oslnivost dát nedokázala. Na rtech vydrží neměně jen do prvního jídla a pití a rty i trochu vysušuje. Ještě ji zkusím místo tvářenky, třeba najde uplatnění alespoň tam..."

Janča

"Ačkoliv nejsem rtěnková královna, jsou okamžiky, kdy bez ní být prostě nemohu. Potřebuji ale praktickou rtěnku, která vydrží, i když žena jen nestojí v pozoru a usmívá se. Lush moje požadavky splnil a přinesl tak kombinaci přírodnější rtěnky, která opravdu vydrží!"

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram