Tiffany&Co představil vůbec první adventní kalendář. Ten je plný luxusních šperků

Tiffany&Co představil vůbec první adventní kalendář. Ten je plný luxusních šperků

Snily jste někdy o tom, dostat opravdu luxusní adventní kalendář? Vaše sny a přání splnila americká společnost šperků Tiffany & Co., která představila tyrkysový box s luxusními doplňky uvnitř. Jeho cena se vyšplhala ke dvěma a půl milionu korunám.  

Limitovaná edice adventních kalendářů s názvem 'The Ultimate Advent Calendar' nabízí to nejlepší z Tiffany & Co. Tyrkysově modrý box s ručně namalovanou replikou čtyřpodlažního klenotnictví, které se nachází na ulici Pátá Avenue v New Yorku, poskytne v čtyřiadvaceti oknech doslova poklady. Nechybí ikonický přívěsek se srdíčkem, zcela nové hodinky Tiffany 1837 Makers nebo náramek z kolekce T z 18karátového žlutého zlata.

V kalendáři najdete vše. Od našich nejžádanějších šperků, až po vtipné každodenní předměty,” slibuje popis na oficiálních stránkách. Předměty pro každodenní využití jako šálek, špendlík, harmonika či pero jsou vyrobeny z mincovního stříbra, tudíž nic laciného. V jednom z boxů nebude chybět ani nejnovější parfém Tiffany & Love. Tomu se říká překvapení

Independent.co.uk, NyPost.com, HelloMagazine.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram