Tom Tailor Pure: Elegantní vůně pro pocit pohody

Tom Tailor Pure: Elegantní vůně pro pocit pohody

Chcete prožívat své často hektické dny s lehkostí a naplno si vychutnat zasloužené chvíle odpočinku? Nové vůně Tom Tailor Pure vám do života vnesou svěžest, čistotu a vyrovnanost.

Třebaže se mnozí z nás v posledním roce přesunuli z kanceláří do soukromí vlastních domovů, průzkumy ukazují, že naše pracovní výkonnost neklesla – spíše naopak. Dovolená na písečné pláži nebo třeba jen relax v nejbližším wellness centru jsou přitom v nedohlednu... Cítíte, že se potřebujete hodit do klidu a pohody? Ať už zvolíte jakoukoliv dostupnou aktivitu pro odreagování, nové vůně Tom Tailor Pure vám při tom budou tím nejlepším společníkem.

Kouzlo jednoduchosti

Dvojice vůní pro muže a ženy v sobě nese esenci klidu, štěstí a životní harmonie.  Jejich vonná kompozice i minimalistický design flakonů jsou inspirované moderním životním stylem mladých Skandinávců, kteří vsázejí na udržitelný způsob života a „mindfulness“, tedy vědomé vychutnávání si přítomných okamžiků. 

Během dne si pravidelně dopřávají malou „rozmazlovací“ pauzu, třeba s kávou nebo něčím dobrým – říkají jí „fika“ (čti fí-ka). Moc dobře totiž ví, že i málo může udělat opravdu hodně. To samé platí o složení vůní Tom Tailor Pure, ve kterých najdete jen vybrané ingredience nejvyšší kvality a nic v nich není zbytečně navíc.

TOM TAILOR PURE FOR HER

Okouzlující vzdušná ženská vůně je prostoupená hřejivými tóny ambry a vzácných dřev, které doplňují svěží citrusy společně s kyticí něžných květů.

Hlava: bergamot, růže, pomerančový květ
Srdce: jasmín, pižmo, ambra
Základ: vetiver, vanilka, pačuli

TOM TAILOR PURE FOR HIM

Mužná a povzbuzující vůně je ztělesněním čistoty a stylové jednoduchosti. Klasické dřevité a aromatické tóny se prolínají s hřejivou skořicí a zemitým mechem.

Hlava: bergamot, mandarinka, jalovec
Srdce: cedrové dřevo, levandule, skořice, borovice
Základ: pižmo, mech, vanilka, santalové dřevo, vetiver

Obě vůně svým složením i obaly odpovídají udržitelnému způsobu života a jsou 100% veganské. Seženete je v síti dm drogerií za doporučenou cenu 440 Kč (EdT, 30 ml).

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram