Tommy Hilfiger nabídne své top kousky z devadesátých let

Tommy Hilfiger nabídne své top kousky z devadesátých let

Historie se opakuje. Alespoň co se týče spolupráce značky Tommy Hilfiger s vintage obchůdkem Procell. Připravte se na to nejlepší z devadesátých let Tommy Hilfigera.

Značka Tommy Hilfiger spadá pod vlastnictví společnosti PVH Corp., která nově navázala partnerství s vintage obchodem Procell, který se zaměřuje na oblečení a doplňky z 80. a 90. let. Nyní dostal na starosti vybrat to nejlepší oblečení z historie oblíbeného módního domu Tommy Hilfiger.

Vintage obchod je součástí nové maloobchodní strategie značky, zaměřené na Severní Ameriku, kde se klade důraz na osobní přístup k nakupování. Od 1. listopadu do 1. prosince tak bude možné nakoupit omezený počet historických kousků Tommy Hilfigera z devadesátých let.

Pořídit si tento výběr bude možné v Brooklynu v obchodě Tommy Jeans na 150 Grand Street a ve vlajkové prodejně Tommy Hilfiger na Regent Street v Londýně. Ceny oblečení se pohybují od 50 do 1 500 amerických dolarů za jednotlivé kousky. Interiér obou obchodů bude vyzdoben vintage kousky z arcivhu značky. Nebude chybět vizuální umělecká instalace zdůrazňující kultování okamžiky historie Tommy Hilfigera.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram