TOP 14 MODELŮ Z PRATT FASHION SHOW

TOP 14 MODELŮ Z PRATT FASHION SHOW

Pratt institut jako jeden z multikulturních epicenter světa pro umění, design a podnikání poskytuje newyorským studentům výjimečné vzdělávací prostředí. Programy institutu jsou konzistentně považovány za jedny z nejlepších na světě.

Institut Pratt přinesl do světa módy a designu neskutečně talentované umělce, návrháře, ale též učence. Škola již pravidelně pořádá – Pratt Fashion Show, kde se krom soutěžní přehlídky aktuálních studentů také předává pocta úspěšným návrhářům, kteří absolvovali právě tento institut. Letos se poctěnými návrháři stali Fernando Garcia a Laura Kim, kteří společně vedou značku Monse, ale též pracují jako kreativci pro slavnou oděvní společnost – Oscar de la Renta.

My jsme pro vás připravili TOP 14 nejzajímavějších modelů, jež mají na starosti letošní absolventi. Institut se snaží studentům pomáhat maximální silou, proto každý rok vybírají dva vítěze, kteří dostanou úžasnou šanci v módním průmyslu. Letos vyhrály Lyudmila Sullivan, jež dostane šanci prezentovat svůj výtvor na londýnském Fashion weeku, zatímco Jessie Sodetz na tom newyorském.

Co říkáte na modely letošních absolventů Pratt institutu?

 

                                                                                                                           Foto: Fernando Colon Photography

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram