Toužíte v roce 2015 po trendy sestřihu vlasů? Pak rozhodně zkracujte!

Toužíte v roce 2015 po trendy sestřihu vlasů? Pak rozhodně zkracujte!

Rok 2015 krátí vlasy lépe než kterýkoliv jeho předchůdce. Nejvíce trendy sestřihy se stávají hned tři, a u žádného z nich vám vlasy nebudou dosahovat déle než k lopatkám. 

Pro rok 2015 se vlastně nikdo o dlouhých vlasech nezmiňuje.A tak se z trendu mohutných příčesků a pracných vln do poloviny zad stává trend ledabylých a krátce střižených vlasů. Celebrity se ostříhaly už ke konci minulého roku a účesy, které vám právě představíme dozajista uvidíte i na červeném koberci. Za nás je rok 2015 skvělou změnou, protože než si ráno nandavat vlnité příčesky, je mnohem jednodušší si vlasy nechat zkrátit a užívat si větší volnosti. 

Střední délka

První módní sestřih roku 2015 jsou středně dlouhé rovné vlasy. Není na nich nic zvláštního, možná jen to, že nejsou ani krátké ani dlouhé. Mají zajímavou délku přesně mezi, která se hodí skvěle ke každému věku, jehravá a zároveň i seriózní. Takto ostříhané vlasy dáte do gumičky, mini copánku či mini drdolu. Stejně tak ale budou velice slušivé i rozpuštěné, a na rozdíl od dlouhých vlasů budou více spořádané.  

Bob

Druhý sestřih, který je snad ze všech nejoblíbenější (alespoň na půdě celebrit), je klasický bob - krátce ostřihané vlasy maximálně k linii ramen. Bob může být rovný nebo zvlněný, každopádně do culíku ho opravdu nedáte. Zato se vám odvděčí dobře vyhlížejícím tvarem, který nebude deformovat sebevětší vítr. 

VLASY A ÚČESY

Mikádo

Třetím módním účesem roku 2015 je delší mikádo! Tedy vlasy vepředu o něco delší než vzadu, symetricky sestříhané a evokující serióznost, a také vysoký cit pro styl. Tento sestřih sluší všem typům obličeje, a navíc se dá zajímavě upravovat. Dobře na něm také vypadá stále oblíbený ombré efekt. 

Všechny letošní účesy jako by se inspirovaly ve městech, kde stylu vládnou Francouzky. Sestřihy jsou kratší, tudíž velice praktické, ale žádný z nich není striktně stanovený. Naopak nejlepšími se stávají ty, co se odlišují. Třeba delší mikádo, které ho připomíná jen opravdu pomálu nebo ani dlouhé ani krátké vlasy. Přivítejte účesy s pravou příměsí francouzského stylu!

VÍCE O VLASECH ČTĚTE ZDE

Zdroj obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram