Trendy a jednoduché účesy na jakoukoliv příležitost

Trendy a jednoduché účesy na jakoukoliv příležitost

Čeká vás rodinná oslava, večírek nebo dokonce svatba? Plesová sezóna už začala a vy si lámete hlavu nad tím, jak vytvořit elegantní a krásný účes. Podívejte se na naše jednoduché tipy a návody.

Ať už máte dlouhé či krátké vlasy, dají se vytvořit krásné účesy z jakékoliv délky. Účes dokáže mnohé, zvolíte-li ten správný, který vám podtrhne obličej. Chcete zazářit na plese, společenské akci nebo na schůzce s přítelem? To vše a mnohem více se dozvíte v našem článku.

Společenské účesy

Volba těchto účesů je především slavnostního rázu, tak by se také měla tímto směrem ubírat. Ať už jde o večírek, ples, svatbu či oslavu, tak nejdůležitějším pomocníkem je pro vás lak na vlasy. Zde máte nějaké oslňující účesy.

Stylové drdoly

Vypadají krásně a elegantně, a navíc jsou velmi jednoduché. Potřebujete jen tenké gumičky, zásobu pinetek, vycpávku na drdol, hřebínek a lak. Vše ostatní naleznete v návodu níže.

Jemné vlnobití

Nemáte ráda přeplácané účesy, drdoly a divoké vlny? Rozčešte si vlasy, aplikujte tepelnou ochranu a postupně své vlasy po 2 cm pramínku navlňte. Až máte celou hlavu, tak se předkloňte a vlny rozčesejte hřebenem s širokými zuby. Vše řádně zalakujte, ať vám účes vydrží. Pokud nechcete mít příliš zničené konečky, tak na kulmu nenatáčejte celý pramínek až do konce (viz 3. obrázek).

Účesy pro krátké vlasy

Přijdou vám účesy z krátkých vlasů nudné? S námi určitě ne. Krátké vlasy vypadají nejlépe lehce navlněné a působí tak slavnostním dojmem. Můžete je například vzadu sepnout jako falešný culík nebo vytvořit malý drdol.

Zdroj foto: Pinterest.com, unsplash.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram