Trendy nášivky, nažehlovačky a perly - vybavte se na podzim

Trendy nášivky, nažehlovačky a perly - vybavte se na podzim

Obrovského trendu nažehlovaček a nášivek si asi nešlo nevšimnout. My vám poradíme, kde je sehnat a jak je nosit. A zároveň vám povíme o perlách jako sofistikovanější variantě zdobení oblečení.

Nášivky a nažehlovačky

Nažehlovací obrázky byly dříve výsadou školkových dětí, dnes bodují napříč generacemi až k plně dospělým. Staly se trendem roku 2017 a bezpochyby ještě alespoň rok vydrží. Na e-shopu Stoklasa si můžete vybrat ze širokého sortimentu nažehlovaček i nášivek. Rozdílnost jejich použití je zřejmá už z názvu. Pokud by se vám motivy zdály pouze pro děti, mýlíte se. Nažehlené obrázky nosí i dospělí muži a ženy, a sluší jim!

Perly k našití

Pocit, že vykročíte z domu s nažehlenými srdíčky na džínové bundě, vám úplně nelichotí? Nevadí. Pro vás máme tip na daleko elegantnější a dospělejší způsob zdobení oblečení. Ať už toužíte po jedinečné halence nebo šatech, perly určené k našití vám k tomu pomohou. Za některé můžete vyměnit knoflíky, které vás nudí a nebo jen sníte o ženštějších detailech. Jinými perlami můžete zase ozdobit džíny, trička nebo bundy. 

stoklasa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram