Trendy šperky pro rok 2019

Trendy šperky pro rok 2019

Jsou dva tábory žen, a to ty, které šperky milují a ty, které přílišné zdobení a třpyt nemusí. Ve všem je dobré najít nějaký kompromis, rovnováhu. Móda není výjimkou.

Šperky dokážou i úplně jednoduchý outfit lehce oživit. Dnes pro vás máme inspiraci na následující sezóny. Co by nemělo chybět ve vašich šperkovnicích. A hlavně - Vánoce klepou na dveře, takže pokud vám chybí ještě nějaký dárek, dnes pro vás budeme mít hned několik tipů.

Náušnice

Trendy se vrací, ať chceme nebo ne. Ať se jimi necháme pohltit nebo nás nechají chladnými. Určitě si tedy pamatujete, že kruhy už tu byly tolikrát. A asi určitě ještě budou. Zkuste se podívat po těch s perlami nebo po takových, co svým tvarem kruhy připomínají.

Náhrdelníky

Pokud to bude váš jediný šperk, nebojte se zaexperimentovat s velikostí a okázalostí. Celočerný outfit? Proč ne. S podobným šperkem budete nepřehlédnutelná.

Prsteny

Tak jak fandíme vrstvení během podzimu a zimy, fandíme také vrstevní šperků. Jednoduché a minimalistické šperky lze jednoduše kombinovat. Nebojte se vrstvení několika kroužků na jeden a více prstů. Dokonalá manikúra je v tomto případě samozřejmostí.

vogue.de; pinterest.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram