Trendy společenské účesy pro rok 2021

Trendy společenské účesy pro rok 2021

Přestože je současná doba velmi nejistá a nikdo neví, jak bohatý bude kulturní program v příštím roce, my věříme, že tipy na trendy společenské účesy se hodí vždy! V kurzu bude opět uhlazený minimalismus i romantický boho styl. V hlavní roli jsou čelenky, sponky a pozor – taky sušené květy a obilniny!

Zdroj: Visage Šárka Konečná

Obilí jako ozdoba do vlasů?

Uhlazený drdol

Nadčasovým účesem, který nikdy nevyjde z módy, je klasický drdol. Proč ho ale něčím neozvláštnit? Aby drdol nepůsobil tak staženě a upjatě, navlňte žehličkou (nebo kulmou) pár předních pramenů a přehoďte je do obličeje a kolem drdolu. Vznikne vám uvolněný, ale přitom velmi elegantní účes, který se hodí na plesy, na svatby, ale také klidně jen na běžný pracovní den.


Zdroj: Visage Šárka Konečná

Texturované vlny

Jednoduchý účes, který zvládnete levou zadní a můžete ho nosit kamkoli! Základem je natupírovat si vlasy a poté pečlivě po malých vrstvách vlnit prameny žehličkou nebo kulmou. Začněte odspodu a vlňte čím dál tenčí pramínky. Každou vlnku je dobré ještě doupravit a zafixovat fixátorem. Pokud byste chtěly účes ještě více vyzdvihnout, zapleťte si vepředu dva copy a vzadu sepněte. Prameny copu trochu povytáhněte pro nedbalý look. Trend živých květů v účesech se pomalu vytrácí a střídá ho trend jiný. Tím jsou sušené květiny, zejména obilniny. Skvěle se hodí například na boho svatby. Dodají celému looku šmrnc a neformálnost ale zároveň je to velmi originální ozvláštnění.


Zdroj: Visage Šárka Konečná


Zdroj: Visage Šárka Konečná

Romantický drdol

Nedbalá elegance je hitem číslo jedna i v účesech. S tímto drdolem vyrazíte dech každému. Je elegantní a zároveň působí velmi moderně. Zkombinujte všechny předchozí účesy a vznikne vám právě tento nádherný romantický drdol. Základem jsou natupírované a navlněné vlasy, ze kterých se vytvoří. Opět nechte pár navlněných pramenů spadat kolem vašeho obličeje. Romantický nádech účesu dodají zapletené copy podél obličeje, které vytvoří jakousi čelenku. A když je řeč o čelenkách, účes přivedete k dokonalosti, když jej ozdobíte nějakou krásnou ozdobou do vlasů. Může to být spona nebo třeba čelenka.


Zdroj: Visage Šárka Konečná


Zdroj: Visage Šárka Konečná

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram