Trendy v pánské streetové módě

Trendy v pánské streetové módě

Většina už pochopila, že technické zimní oblečení nepatří do města, ale na hory. Proto se současné městské trendy stávají různorodější a to prolínáním volnočasové módy s módou elegantní.

Směr, kterým se vyvíjí dnešní streetová móda si získává stále větší oblibu. Patrné prvky vintage, retro a urban stylu kombinované s prvky amerického preppy stylu 60. let, které vévodily loňskému roku, se promítají i do trendů momentální sezony Zima/Jaro 2015.

Nový level získává hit podzimu hunting styl, pod kterým si můžeme představit například triko, parku, kostkatou košili. Vše působí velmi ležérně, někdy až neupraveně.

Koupit

Přelom zimy a jara bude opět ve znamení pletených svetrů a kabátů všech střihů ideálních k procházce městem. Dalším charakteristickým prvkem je vrstvení s odkazem na 70. léta 20. století. Proto nezapomeňte na košile. Na jaře si vezmou hlavní slovo světlejší barvy, ale i výrazné kontrasty, kostky a celoplošné drobné motivy.

S teplejším počasím se nemusíte bát ani jasných barev. Klidně oblékněte zelenou, žlutou, oranžovou, vínovou nebo signální červenou. Jako módní alternativa ke klasické černé nebo šedé se nabízí zejména aktuální odstíny modré.

Celý outfit perfektně doladí chino kalhoty nebo kalhoty jednoduchých rovných střihů, kožené boty a doplňky, jako jsou kožené kabely, hodinky a třeba i sluchátka.

 

Zdroj obrázků: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram