Tři tipy, kam v interiéru umístit designové křeslo

Tři tipy, kam v interiéru umístit designové křeslo

Proč si zamilovat designová křesla BONNIE & CLYDE už víme z předchozího článku. Pojďte s námi objevit způsoby, jak takovým kouskům vybrat ideální místo ve vašem interiéru.

Již pár týdnů můžete v prodejnách PHASE okukovat, ale také nakupovat křesla BONNIE & CLYDE, která vytvořil módní designer Fero Mikloško. Tahle práce má náš neskonalý obdiv a vůbec se nedivíme, že si křesla neustále někdo fotí a zkouší. A také je nám jasné, že na ně mají ženy i muži odlišné názory, nakonec právě křeslo BONNIE je ztělesněním něžnosti a ženské krásy, zatímco CLYDE přináší neotřelý vzhled v černo-bílé klasice, která je mužům bližší. A když už se rozhodnete, že si křeslo koupíte, možná vás na malý moment zastaví myšlenka, kam s ním?

Všeobecně máme ve zvyku vše se vším ladit tak, aby to působilo čistě a propracovaně. Každá místnost si však zaslouží svou dominantu, která bude vyčnívat. Můžou to být barevné polštářky na vaší sedačce, nebo právě neotřelé křeslo, kterého si každá návštěva hned všimne. Věřte nám, že tato výrazná křesla nebudou rušivým elementem, právě naopak!

Křeslo budou toužit vyzkoušet všichni vaši kamarádi i rodina. Porozumět tomu, zda je natolik originální nejenom svým vzhledem, ale i pohodlné svým vypracováním. Tím si můžete být naprosto jistí už teď. Designer Fero Mikloško vytvořil křesla ve spolupráci se značkou PHASE, která jsou zastoupením krásy i pohodlí v jednom.

BONNIE & CLYDE své místo najdou i na méně tradičních místech, kde byste si možná představili jiný kousek nábytku. Ideálním koutkem pro ně bude zimní zahrada, kde vám umožní čas klidu a relaxu jen pro vás. Pohodlné křeslo, které se vám navíc opravdu líbí, vám bude skvělým společníkem při odpočinku, čtení knížky nebo jen koukání na krásy kolem vás.

A co třeba vaše pracovna? Nabídnete hostům extravagantní křeslo a k tomu šálek dobré kávy? Jistě si své obchodní partnery získáte už tím, že máte vytříbený vkus. Černou, koženou klasiku najdete totiž všude, zatímco BONNIE & CLYDE jsou vyrobeny jen v omezeném počtu kusů, a proto na ně jen tak nenarazíte.

Do třetice máme ještě jeden tip, co byste řekli na to, vyhodit starou podnožku, kterou máte v chodbě, aby se návštěva mohla při obouvání posadit a místo ní tam postavili toto designové křesílko? Nezbytností je samozřejmě dostatek místa, ale pokud ho máte, pak už dál neváhejte! BONNIE & CLYDE vám do domu přinesou víc, než si teď dokážete představit. Otevřou vám brány do širšího povědomí o bytovém designu i to, jaké to je, když nakupujete srdcem.

Rada na závěr, neváhejte, dokud je v prodejnách značky PHASE ještě mají!

sedackyphase.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram