Tři vánoční dárky pro muže, na které nezapomene

Tři vánoční dárky pro muže, na které nezapomene

Ještě nemáte pro svého partnera pod stromeček všechny dárky? Váháte, co by ho skutečně potěšilo nebo alespoň mile překvapilo? Inspirujte se v tomto článku, vybrali jsme tři zaručené tipy, které vaše drahé polovičky potěší.

Hedvábné pyžamo a župan

Potrpí si váš muž na čistém luxusu? Pak takové hedvábné pyžamo v klasickém stylu s propínacím kabátkem a dlouhými kalhotami nebo kimonový župan vezmou za své! Tohle krásné dílo má na svědomí návrhářka Zuzana Kubíčková, takže, kdo má doma patriota, zazáří dvojnásob.

 

Pro jeho smysly

Gentleman Givenchy je svobodný, ďábelský ve svém srdci a řídí se svým instinktem. Jeho mottem a filozofií je spontaneita a svoboda. Neohrožený a vynalézavý vytváří svá vlastní pravidla. Chladný a charizmatický gentleman s vrozeným smyslem pro styl nás fascinuje a překvapuje svou drzostí. Dopřejte mu nový svěží a vitální parfém, třeba právě Gentleman Givenchy.

 

Na pár nezbytností

Tahle šikovná pomůcka zajistí, že už nikdy nebude hledat vhodný prostor pro své sluneční brýle, peněženku nebo klíče. Perfektní dřevěný doplněk vypadá i designově velmi hezky. Zapátrejte na zahraničních webech, sice takový dárek už nestihne do Vánoc pravděpodobně dorazit, ale radost pak udělá určitě dvojnásobnou.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram