Tyhle tenisky jsou prostě NEJ!

Tyhle tenisky jsou prostě NEJ!

Můžeme vás uklidnit, protože frčí tenisky, které jste jistě nosila i v létě a natolik jste si je zamilovala, že je ani nechcete sundat. Pokud takové nemáte, tak se pojďme společně podívat, které jsou trendy.

Toužíte být módní? V poslední době je to celkem jednoduché a snadné, protože stačí, když budete mít TENISKY. Výhoda? Maximální pohodlí, které vám žádné boty na podpatku jen tak nedopřejí. Takže možná právě proto tenhle trend všichny tolik milujeme. 

Tenisky se staly nedílnou součástí šatníku a tyhle kousky tam rozhodně nesmí chybět. 

Nike Air Max '97

Pokud jste tenisková, tak tenhle kousek pro vás asi nebude žádným překvapením. Tyhle botičky prostě jedou, o čemž mluví i jejich prodejnost, která v poslední době vzrostla o čtyřicet procent a to je celkem dost.

Adidas Campus

Takové nositelné sneakersky, které se hodí prakticky ke všemu. Vzhledem k tomu, že Adidas v poslední době ukázal tuhle růžovou verzi, jdou doslova na dračku. Jejich prodejnost je v poslední době od třiceti jedna procent vyšší. 

Gucci Ace

Dobře, tyhle už zřejmě znáte, protože letos se s nimi roztrhl pytel. A jaká je jejich výhoda? Že budou in ještě hooodně dlouho. A to se nám líbí, protože jsou super a hodí se ke všemu. Navíc jen ikonický pruh z vás udělá módní divu. Tyhle tenisky se prostě stanou legendou.

Alexander MxQueen Velvet sneakers

Krásné a příjemné sametově jemné tenisky od návrháře Alendra McQuuena jsou v ulicích čím dál častěji. Také jim podlehnete?

Puma Basket

Sportovní tenisky jsou jednoduše všude a nosí je všechny celebrity. Vás by možná zajímalo, že v botníku nechybí ani Gigi Hadid nebo Kendall Jenner, které jim také podlehly. Jsou jednoduché a přitom módní. Jak dlouho si udrží svou pozici?

Máte nějaké doma, nebo si je teprve koupíte?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram