Udělejte kamarádce radost a pošlete jí kytici jen tak

Udělejte kamarádce radost a pošlete jí kytici jen tak

Přátelství, jeden z nejúžasnějších darů, které nás provází životem. Kamarádky si na rozdíl od rodiny vybíráme, a díky tomu vznikají pouta na celý život.

Voňavá radost a překvapení v jednom

Představte si scénu jako z filmu. Je nekonečný den v práci a vidina víkendu daleko. Nebo další z řady dnů s dětmi doma a žádná perspektiva změny. Když v tom se objeví kurýr s kyticí a milým nebo vtipným vzkazem. Kamarádka bude překvapená a možná ukápne i slzička dojetí. Vaše kamarádka si takové překvapení zaslouží, ať už za podporu, kterou v ní máte, nebo za rodinný recept, který jste na ní vyloudila.

Nejlepší důvod pro zaslání kytice? Jen tak!

A že kytice posílají ženám jen muži? To dávno není pravda. Ne vždy je po ruce rytíř na bílém koni, který po prvním rande zašle takovou kytici, že ji ani neobejmete. Ženy si navzájem můžou také posílat kytice a nemusí to být zrovna kytice k narozeninám, nebo svátku. Tu největší radost udělá kytice zaslaná jen tak.

Vyberte tu pravou kytici z pohodlí domova

Teď už stačí jen vybrat tu správnou kytici. Buď můžete zajít do nejbližšího květinářství, nebo si květiny vyberte v klidu domova v online květinářství Florea.cz, kde najdete nejširší výběr růží a květin za nejnižší ceny. Kytici navíc můžete nechat poslat kurýrem, který ji doručí i s vaším vzkazem na kterékoliv místo po celé České republice.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram