UNIQLO x Jil Sander představuje obnovenou +J

UNIQLO x Jil Sander představuje obnovenou +J

Uniqlo a Jil Sander plánují oživení designových kousků z kolekce +J, která vzešla z tříleté spolupráce obou obchodních partnerů.

Už tento měsíc budeme moci zakoupit exkluzivní kousky z osvěžené kolekce +J, která vznikla za spolupráce japonské módní značky UNIQLO a minimalistické módní návrhářky Jil Sander.

Není to tak dávno, co obě strany oznámily plány na oživení populárních designových kousků, které s sebou již 23. září přinesou podzimní „Best Of“ kolekci, která bude obsahovat 27 kusů nadčasového léžerně luxusního oblečení z pěti sezón zahrnující košile, svetry a cardigany. Stejně tak ale nemohou chybět ani materiály užívané v předchozích kolekcích, proto se zde o slovo přihlásí i vlněné kabáty, trenčkoty, nebo „péřovky“ a parky.

                           

Na to nejlepší ze spolupráce obou oděvních velikánů z kolekce +J se můžeme těšit již od 23. září 2014, kdy se znovuvzkříšená kolekce objeví ve vybraných prodejnách a co je pro českou klientelu důležité, i v online obchodě UNIQLO. Ceny oděvů startují na 39,90 librách v případě košil a na 180 librách se  zastaví u zateplených vlněných kabátů. 

 

Zdroj: uniqlo

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram