Úspěšný projekt Gigi Hadid a Tommyho Hilfigera je u konce

Úspěšný projekt Gigi Hadid a Tommyho Hilfigera je u konce

Nedělní přehlídka s názvem TommyNow Drive v Miláně byla čtvrtá a poslední přehlídka nesmírně úspěšného projektu Tommyho Hilfigera, na kterém se podílela i Gigi Hadid!  

Tématem celé přehlídky pro jaro 2018 byl závod Formule 1, který má souvislost s Gigi Hadid a jejím životem. Přehlídka modelů spíše vypadala jako ukázka toho, co by měli závodníci nosit na závodech. Odvážná paleta červené, bílé, modré a černé v kontrastu s koženými kalhotami a bundami, vypadala nesmírně úžasně, je vidět, že spojení Hadid a Hilfigera byl moc dobrý nápad!

Návrhář ukázal polokošile se zipem, otrhané mikiny a bikiny. Mohli jsme vidět nejen krásné kožené kalhoty a bundy ale také rozevláté sukně a šaty. Šaty jsou z pohodlného materiálu a jsou na nich vyobrazené barevné, jemné květiny. Navíc molo vypadalo jako závodní dráha.

Nejčastěji jsme se setkali se šachovnicovým vzorem a červenou barvou. Také jsme si všimli, že většina modelek má okolo krku připnutý choker, v černé a bílé barvě. Co se týče bot, ty jsou pohodlné a jednoduché. Často vidíme tenisky nebo jednoduché sandálky, které jsou v barvách značky. 

elle.com, vogue.com, fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram