V castinzích do České Miss 2015 je dobojováno

V castinzích do České Miss 2015 je dobojováno

V castinzích do 11. ročníku soutěže krásy Česká Miss 2015 je dobojováno! Z posledního pražského castingu vzešlo pět krásných semifinalistek. 

V neděli 30. listopadu se v pražském Centru Černý Most uskutečnil sedmý a zároveň poslední regionální casting do 11. ročníku soutěže krásy České Miss, ze kterého vzešla pětice krásných dívek.

Náročný den pro porotu i samotné zúčastněné již tradičně zahájil moderátor Petr Vágner, který k účasti do tří vyřazovacích kol vyzval na stovku dívek. Přesně 105 uchazeček o letošní titul Česká Miss 2015 se nejprve představilo porotě. Z nich dvaadvacet postupujících slečen se následně předvedlo v plavkách a prošlo obávaným rozhovorem s porotou.

Té předsedala ředitelka České Miss Marcela Krplová. Spolu s ní o osudu dívek rozhodovala patronka soutěže Iva Kubelková. Opět zde ale nechyběla ani úřadující Česká Miss Gabriela Franková. Muže v porotě zastoupili moderátor Leoš Mareš a Mr. Czech Republic Milan Nevosad.


            Moderátor Petr Vágner v obležení pětice krásných semifinalistek
 

Po dlouhé poradě odborná porota do semifinále jednohlasně poslala celkem pět dívek.

 

 

O účast v 11. ročníku České Miss letos projevilo zájem na 1200 dívek. Do samotného semifinále, které se koná už 13. prosince 2014 ve Špindlerově Mlýně, postoupilo čtyřicetšest adeptek. Které z nich ale skončí ve finálové desítce? Na to si počkejme.  

 

Zdroj: Česká Miss

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram