V čem si vyšlápnout do slunného počasí? Aneb tipy na jarní obutí

V čem si vyšlápnout do slunného počasí? Aneb tipy na jarní obutí

A je tu květen, čas lásky, rozkvetlých stromů a sluncem zalitého počasí. Možná až na malé odchylky v předpovědích. V čem do takového počasí šlápnout, aby vám bylo pohodlně a zároveň trendy?

Od května až do září volíme obvykle dva maximálně tři druhy obutí, které nám maximálně vyhovují. Nepočítáme-li specifické boty na běhání nebo náročné treky. Máme na mysli boty do města, na procházku do lesa nebo na rande. Víme to všechny, párů bot není nikdy dost, a přesto nosíme opravdu jen dva tři stále dokola, které nám nejvíce vyhovují.

Espadrilky do města i na pláž

Již několik sezón se espadrilky drží mezi hitovkami, které ženy do svého botníku rády kupují. Jinak tomu nebude ani letos. Plátěné boty, ve kterých se noha nepotí, jsou ideálním obutím do mnoha situací. Espadrilky v klasické nazouvací variantě, pantoflíčky ale i páskové na vysoké platformě v barevných odstínech svěží citrónové, chladivé mentolové či blankytně modré najdete aktuálně například v prodejnách značky Baťa. Stylové mašle a cvoky jsou na některých modelech třešničkou na dortu. Espadrilky s typicky textilním hrubým vrškem a vyšším podešvem lemovaným jutou perfektně padnou k letním šatům i rozevlátým kalhotám.

 

Chuck Taylor na letní festivaly

A nejenom tam. Nová kolekce Chucků od značky Converse vzývá sice s velkou chutí hudební festivaly, ale zároveň klasiku všech klasik, kterou sama značka je. Chuck Taylor All Star Boardies je novou kolekcí kultovních plátěnek, které na pódiu i pod ním nadělají spoustu parády. Tyto modely přináší výrazné barvy s kontrastními bloky ze strany plátěnky, které jsou inspirované Venice Beach. Špetku pláže máte i na kulatých tkaničkách, které jsou jakoby posypané pískem. Tyto Conversky jsou i naprosto pohodlný, a to díky OrthoLite stélce, která se stará o váš komfort. Chuck Taylor All Star Boardies seženete v nízkém i vysokém provedení a stejně tak v široké paletě pestrých barev. Stačí si jen vybrat.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram