V čem vyrazit ke stromečku?

V čem vyrazit ke stromečku?

Sukně a šaty podtrhnou ženskou postavu vždy nejlépe. Oblékněte je i ke štědrovečerní tabuli. Buďte v jeden z nejdůležitějších okamžiků v roce za opravdovou dámu.

Prskavky prskají, světýlka blikají. Je čas. Usednout ke štědrovečerní tabuli, vychutnat si skvělé jídlo, čas s nejbližšími, rozbalit si dárky a prožít další magickou chvilku. 24. prosinec si užijte přesně tak, jak to máte nejraději. My jen tak trochu tušíme, že k tomu patří i móda, abyste se cítila dobře a mohla si všechny chvíle toho důležitého dne užít naplno. Buďte za dámu. Oblékněte si k vánočnímu stromečku nadýchanou sukni nebo upřednostněte delší sukni z pevného materiálu. Společně s tmavými punčocháči a hřejivým svetrem bude sukně vypadat báječně.

Přemýšlení nad kombinováním sukně vám pochopitelně ušetří šaty. Proto, pokud se vám nechce dávat složitě dohromady štědrovečerní outfit, ale stále chcete vypadat žensky a elegantně, prohlédněte si nabídku dámských šatů. Můžete sáhnout po jednoduchém střihu, který unosíte celoročně, nebo si vyberte přímo zdobené plesové šaty, které se ke stromečku skvěle hodí. Je libo stříbrnou, starorůžovou nebo temnější odstíny? Věříme, že si vyberete.

Ještě více nádherných šatů a sukní koupíte na mooda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram