Vánoční outfit? Je nejvyšší čas si ho pořídit

Vánoční outfit? Je nejvyšší čas si ho pořídit

Blíží se oblíbené vánoční období adventu, a proto nezapomínejte být i v tomto čase krásná a upravená. 

Začněte pěknou róbou

Pěkná róba je základ, který musíte mít na vánoční veselení připravený. Klidně vsaďte na dlouhou slavnostní róbu, kterou využijete i na plesy, nebo kratší, svěží šaty a koktejlky, se kterými můžete vyrazit i do divadla. Barvami zimy jsou červená a tyrkysová, takže pokud máte rádi živoucí, zářivé barvy, zkuste to.

Chybu neuděláte ani se stříbrnou, růžovou či s černou klasikou. Střih vybírejte takový, jaký vám sedí, ale nebojte se romantických prvků, krajek a flitrů, které vás promění v křehkou, elegantní dámu.

Žádné papuče, lodičky

I když doma běžně v botách nechodíte a volíte maximálně papuče, aby vám nebylo chladno, udělejte výjimku a obujte si hezké lodičky. Můžete zůstat u tradiční černé, nebo zkusit letošní trend, který přeje výraznosti a extravaganci. Lodičky můžete zvolit i v populární bílé a růžové barvě, zlaté, měděné a stříbrné, která letošní zimě kraluje.

Bát se nemusíte ani drobných ozdůbek a mašliček, které boty decentně zvýrazní. A pokud jste hodně odvážná, vsaďte třeba na kombinaci stříbrné barvy a flitrů, kterou jsme letos mohli vidět i na přehlídkách Saint Laurent či Marco de Vincenzo.

Po obchodech v sexy kabátu

Není horšího zabijáka elegance, než neforemný a nepadnoucí kabát. Jak je na tom ten váš? Délku kabátu volte vždy podle vaší postavy a nebojte se těsnějšího střihu, třeba pokud máte štíhlý pas, se kterým se můžete chlubit. Do módy se vracejí také ramenní vycpávky, které jsou ideálem pro postavy typu hruška, které dodají trochu symetrie.

Můžete vsadit na tradiční černou, ale lepší volbou bude šedivá, stříbrná, růžová a samozřejmě, pro ty nejodvážnější, červená. Nezapomínejte ani na drobné detaily, zajímavé knoflíky, nepravidelné zipy, vzory a motivy či třeba trendy geometrické vzory. Sexy kabát je základ, musí vám to slušet i při vánočních pochůzkách po obchodech.

Žádná hučka, klobouček

Čepice mnoho dam nesnáší, protože cuchají a elektrizují vlasy. Jenže namrzlé čelo také není  zrovna moc příjemné. Módním trendem, který přetrvává z loňska, jsou pletené čepice, které v decentních barvách vypadají skvěle. Vsadit ale můžete také na elegantní, klasický vlněný baret nebo oba trendy spojit a pořídit si baret pletený.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram