Variabilní pásky návrhářky Zdeňky Imreczeové jako perfektní doplněk i vánoční dárek

Variabilní pásky návrhářky Zdeňky Imreczeové jako perfektní doplněk i vánoční dárek

Představte si kožený pásek, který můžete vázat na několik způsobů, v několika barevných provedeních. Jestliže jste tvůrčí žena, která si se svými outfity ráda hraje, pravděpodobně vás tento doplněk upřímně nadchne.

Univerzální délka společně se zapínáním na mosazné nýty po celé jeho délce umožňuje hravou přizpůsobivost jakékoliv šířce pasu či boků. Pásky se tak dají nosit nejméně na čtyři možné způsoby.

„Navrhla jsem univerzální minimalistický perforovaný pásek, do něhož jsou vyražené otvory mající dekorativní i praktickou funkci. Od začátku jsem uvažovala nad více verzemi zapínání pásku a velmi mě těší, když vidím nadšené zákaznice objevovat další originální způsoby uvazování,“ popisuje návrhářka Zdeňka Imreczeová.

Úzké pásky z italské kůže vyrobené lokálně v České republice jsou nyní k dispozici ve sněhově bílé, středně šedé, černé, koňakové, oranžové, červené a smaragdově zelené barvě. Speciálně jsou nabízeny také ve zlatém a stříbrném odstínu. Cena úzkých variabilních pásků činí 1 490 korun, zlatý a stříbrný je možné zakoupit za 1 990 korun. S jeho nákupem si zákaznice odnese i jednoduchý grafický návod, který ji navede na preferovaný způsob uvázání.

Pásky budou dostupné od 1. prosince na e-shopu značky a v prodejní galerii BackYard.

 

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram