Vendula Pizingerová a její módní tváře

Vendula Pizingerová a její módní tváře

Česká média zaplavila radostná zpráva. Vendula Pizingerová oznámila, že je se svým manželem Josefem v očekávání. Podívali jsme se, jaké jsou módní tváře prezidentky nadace Kapka naděje a bývalé manželky známého zesnulého českého skladatele Karla Svobody.

V pátek prolétla českými médii radostná zpráva. Vendula Pizingerová bude mít se svým manželem Josefem děťátko. Oznámila to na svém Instagramu. Vendula Pizingerová je veřejnosti známá především jako manželka zesnulého skladatele Karla Svobody. Málokdo však ví, že je i milovnicí módy. Jako prezidentka nadačního fondu Kapka naděje uspořádala několik charitativních módních přehlídek s českými osobnostmi. Sama se například ocitla na módním mole v roli modelky, kdy představovala spolu s dalšími českými osobnostmi kolekci návrhářky Aleny Wilson. Dnes jsme proto pro vás připravili výběr top outfitů Venduly Pizingerové.

1. Vítání jara na Českém plese

Takto zářila Vendula Pizingerová na Českém plese. Krásné rozkvetlé šaty vytvořil známý český návrhář Osmani Laffita.

2. Dračice v kožešině

Tento nádherný look představila Vendula Pizingerová na svém Instagramu. Kožené kalhoty, žlutý svetřík a nádherná bohatá kožešina od  Luďka Slanaře je jedním z top outfitů, které jsme od Venduly Pizingerové mohli vidět.

3. Na přehlídce Hennes & Mauritz

V takovém kancelářském oufitu potkáte Vendulu Pizingerovou snad nejčastěji. Nejedná se ale o klasické outfity do kanclu. Jako prezidentka nadace Kapka naděje si umí Vendula Pizingerová držet svou image milovnice módních trendů. Takto se vyfikla na přehlídku nové kolekce H&M Giambattista Valli. Outfit nápaditě doplnila trendy ledvinkou a vysokými sexy botami se síťovinou.

4. Vendy a Amy

Když nejde přímo o oficiální příležitosti, žije Vendula Pizingerová život naplno a její outfity tomu odpovídají. Kromě oblíbeného country stylu miluje kůži a barvy. A tak vznikají velmi nápadité outfity, jako při návštěvě Anglie s herečkou Evou Holubovou. Černá kožená bunda motorkářské barbie a barevné kalhoty, které look zjemní a rozjasní. Že by outfit vystihl povahu Venduly Pizingerové?

5. Hrdá maminka

Nesmíme zapomínat na to, že Vendula Pizingerová je především hrdou maminkou a nový potomek je již na cestě. Outfit maminy v kuchyni jí jistě není cizí. A tak vznikl právě tento outfit z focení pro nadaci Kapka naděje. Krásné modré šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové a ledvinku, jak jinak než s kůží.

Foto: Instagram @vendulapizingerova

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram