Veronika Kašáková jako éterická víla v ledovém království

Veronika Kašáková jako éterická víla v ledovém království

Veronika Kašáková, modelka a patronka Fondu Klokánek, nafotila krásné fotografie provoněné vánoční atmosférou, o kterou se postaralo i nečekaně mrazivé počasí.

Veronika Kašáková se před fotoaparátem Nikoly Bílkové proměnila v éterickou zimní vílu. Oblékla nádherné šaty ze svatebního salonu Delta v Mostě a v těch krásných modelech plných krajky pózovala v neskutečně chladném počasí.

„Snažili jsme se o vánoční atmosféru a kalamitu brali více pozitivně než asi jiní.“ Říká Veronika a dodává: „Děti mě ale nazývají Elsou z ledového království.“

Vánoční fotografie se stanou součástí připravované knihy ZPOVĚĎ - Z děcáku až na přehlídková mola, která bude vydána již příští rok. Veroničina zpověď spadá mezi biografii a memoáry a je produktem její touhy změnit svět k lepšímu a pomoci alespoň pár dětem být o něco šťastnější.

O to, jak focení probíhalo, se s námi podělila sama fotografka Nikola Bílková. „S Verunkou jsem se setkala poprvé až v den plánovaného focení a musím říct, že mi stačila chvilka, abych zjistila, že Verunka má nejen krásnou tvář, ale je krásný člověk i uvnitř. Ráno před focením bylo hlášeno sněžení a mrznoucí déšť, ale my jsme se i přes nepřízeň počasí sešly, přizpůsobily se mrazivému zimnímu počasí a vánoční fotografie, které vznikly, byly o to působivější. Verunka pózování v zimě v šatech zvládla bravurně.“



Zdroj: Veronika Kašáková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram