Veronika Kašáková ve své knize zachycuje život v děcáku, ale i cestu ke splnění dětských snů

Veronika Kašáková ve své knize zachycuje život v děcáku, ale i cestu ke splnění dětských snů

Finalistka soutěže Česká Miss a patronka fondu ohrožených klokánků Veronika Kašáková napsala fascinující knihu s výstižným názvem Zpověď – Z děcáku až na přehlídková mola.

Autobiografická kniha Veroniky Kašákové Zpověď – Z děcáku až na přehlídková molaje konečně v prodeji. O vydání fascinujícího příběhu ze života dívenky, která neztratila naději a dostala se z děcáků až na vrchol, se postaralo nakladatelství CooBoo.

Zpověď není jen kniha o tom, jak to mají opuštěné děti těžké, je především o naději a o tom, že sny se mohou splnit každému.

Dokážete si představit, jaké to je, být neustále v kolektivu dalších dětí, čekat, jestli si pro vás máma nebo táta přijde, pochybovat, jestli vás má vůbec někdo rád, pochybovat o sobě a jestli to, že jste v dětském domově, jste náhodou nezavinili vy sami? Chápat pocity těchto dětí a vcítit se do nich je rozdíl. A právě Zpověď je okénkem do duše dítěte z dětského domova, které nám otevře oči.

Veronika v knize detailně líčí roky strávené v dětském domově ve Vysoké Peci, kde se s bratrem ocitli po několika krušných letech prožitých s matkou narkomankou. V dětském domově strávila nejen své dětství ale i dospívání, které sebou přineslo hned několik složitých situací. Jednou z náročných životních kapitol se pro ni stalo období po maturitě, kdy musela dětský domov opustit a postavit se na vlastní nohy, ale i období, kdy soutěžila o korunku České Miss.

Jsem přesvědčená, že jsem strávila dětství v dětském domově právě proto, abych dnes mohla lépe pochopit ostatní opuštěné děti a nabídnout jim pomoc. Jsem jedna z nich. Moc bych si přála, aby čtenář z mého příběhu vycítil odvahu a víru, která je v životě potřeba. Můj život ze začátku bolel, ale stál za to. Díky všem prožitkům jsem dnes silnější, odhodlanější a lepší. Pokud má kniha zvedne ze židle byť jen jedno jediné dítě, které si řekne: ,Nezáleží na tom, kdo je má matka, záleží na tom, KDO JSEM JÁˊ, stálo za to tuhle knihu vydat, říká Veronika Kašáková.

Veronika Kašáková v životě neměla zrovna na růžích ustláno, je ale odhodlaná i nadále plnit si své sny a pomoci je splnit i dalším. Svou Zpověď napsala z touhy změnit svět k lepšímu.

V brzké době budete mít vy, naši milí čtenáři, unikátní možnost zapojit se do soutěže a VYHRÁT JEDEN ZE TŘÍ VÝTISKŮ, které pro vás máme!

Zdroj: Veronika Kašáková, albatrosmedia.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram