Victoria Beckham oznámila spolupráci se značkou Reebok

Victoria Beckham oznámila spolupráci se značkou Reebok

Posh Spice následuje svého sportovní ducha, dokazuje to i novým oznámením o spolupráci se sportovní značkou.

Ve středu Victoria Beckham oznámila prostřednictvím svého Instagramu, že bude následující rok spolupracovat s oblíbenou sportovní značkou Reebok. Oblečená v bílých teniskách, volných teplácích a v bílém tričku vypadá spíše jako Sporty Spice. A takto návrhářku budeme nejspíš v nejbližší době vídat častěji. Oficiální kolekce Reebok x Victoria Beckham by měla spatřit světlo světa koncem roku 2018.

Britská popová ikona se v průběhu let od založení skupiny Spice Girls až do současnosti stala nejenom luxusní návrhářkou, ale rovněž velkou inspirací pro ženy. Její kolekce jsou strukturalizované, vyráběné z jemných ženských tkanin, které dopřávají sebedůvěru a sílu. A i když v nich můžeme vidět převážně spíš třpytivé boty na podpatku než sportovní obuv, právě nový projekt se značkou Reebok bude spojením, které cílí na posílení žen.

„Jako sportovní značka se snažíme spolupracovat nejen s vlivnými ženami, ale i se ženami, které chtějí skutečně změnit svět,“ uvedla v tiskovém prohlášení Corinna Werkle, ředitelka značky Reebok a viceprezidentka ženských iniciativ. „Victoria je skutečná vizionářka, která má neochvějnou touhu pomáhat ženám stát se jejich nejlepší verzí."


 

Kolekce Reebok x Victoria Beckham bude součástí kolekce Reebok Innovation Collective, která se zaměřuje na vývoj obuvi a oděvů v rámci módy i techniky.

„Jsem neuvěřitelně nadšená, že jsem se pustila do tohoto partnerství založeného na sdílených hodnotách. Vždycky jsem prosazovala podnícení důvěry v ženy a Reebok je značka, která je již deset let v popředí tohoto poselství,“ uvedl Beckham v tiskovém prohlášení. „Nyní mám příležitost zpochybnit tradiční představu o fitness oblečení v módním kontextu. Je to něco, co jsem vždycky chtěla dělat.“

instagram.com/victoriabeckham

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram