Vítězka České Miss Gabriela Franková trénuje na charitativní tenisový turnaj

Vítězka České Miss Gabriela Franková trénuje na charitativní tenisový turnaj

Jednou z povinností vítězky České Miss Gabriely Franková je i účast na charitativním tenisovém turnaji. Tenisovou raketu v ruce ale pěknou řádku let nedržela a tak začala usilovně trénovat.

Pomoc s přípravou na charitativní tenisový turnaj České Miss Gabriele Frankové nabídla finalistka letošního ročníku Simona Dvořáková. Simona je trenérkou dětských tenisových nadějí a proto není divu, že Gabriela její nabídku s chutí přijala.

Obě krásky si daly sraz na kurtech v Modleticích a pustily se do tréninku pod nemilosrdně žhnoucím sluncem.

A jak jinak začít lekci tenisu než pořádnou rozcvičkou. Je vidět, že Gabriela opravdu malou lekci potřebovala. Simona jí ukázala vše, co tak trošku pozapomněla, od správného držení rakety, správného postoje až po samotnou hru. Můžeme tedy říci, že se spolu tyto dvě původně rivalky utkaly i po finále České Miss, ale teď už jako kamarádky na tenisovém kurtu.

Obě české krásky ze sebe vydaly maximum a i přesto si to velmi užily.

„Gabču už jsem delší dobu osobně neviděla, protože jsme obě měly hodně práce a studijních povinností. Takže jsem moc ráda, že jsme mohly strávit společné dopoledne tréninkem. Hezky jsme si zahrály, Gabriela ze sebe vydala maximum a těším se, že příště nám společná hra v charitativním turnaji určitě vyjde“, říká finalistka České Miss Simona Dvořáková, která jako trenérka tenisu věnovala lekci Gabriele.

 

A jak se lekce před turnajem líbila vítězce soutěže krásy?
„Tréning se Simčou mi dal hodně a moc jsem si ho užila. Sice jsem nečekala, že budu muset dělat i kliky, ale jinak to bylo moc fajn,“ směje se Gabriela a dodává:  „Pozapomněla jsem, jak se správně hraje bekhend, Simča mi poradila a já se do toho postupně dostávala. Jsem moc ráda, že jsme se opět viděly, mohly spolu potrénovat a snad mi to pomůže získat víc prostředků v charitativním turnaji, který mě čeká na konci měsíce,“ směje se vítězka letošního ročníku České Miss Gabriela Franková.

Gábino, držíme ti palce!

Zdroj: ceskamiss.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram