Volba Miss Czech Press 2014 se pomalu blíží

Volba Miss Czech Press 2014 se pomalu blíží

Celostátní projekt soutěže krásy už je v plném proudu. Přihlášené dívky již teď čekají, které z nich se budou moci utkat o titul Miss Czech Press 2014.

Cílem nového zábavného projektu s charitativním podtextem, oslovující širokou veřejnost pomocí tisku a elektronických médií, je najít finalistky Miss Czech Press 2014.

Tváří soutěže krásy je Veronika Kašáková. Soutěž vyhlašuje Evropská vydavatelská asociace a role pořadatele se ujala akciová společnost European Press Holding.

Korunky do soutěže vyrobila společnost Šenýr Bijoux v Jablonci nad Nisou a vítězkám budou nepochybně slušet tak jako Veronice.

Vítězka získá právě tu korunku, která zdobí Veroničinu hlavu. Druhá, navlas stejná, je připravena do dražby, jejíž výtěžek půjde na pomoc dětem prostřednictvím charitativní organizace UNICEF.

Korunky si odnesou ještě 1. a 2. vicemiss, Miss sympatie a také Miss Centropol Energy, která je generálním sponzorem soutěže. Miss sympatie si můžete zvolit přímo vy a to tak, že budete hlasovat prostřednictvím webu misspress.cz a facebooku.

Celkový vzhled finalistek ještě umocní šaty, které pro fotografování zapůjčila majitelka svatebního salonu Delta Most paní Petra Vyoralová.

V soutěži však nerozhodují pouze míry a fyzická krása, jak to obvykle bývá, ale také charakterové vlastnosti, osobnost, sympatie, vnitřní jas a pohoda.

Z celkového počtu přihlášených českých krásek vybere odborná porota složená ze zástupců českým médii a partnerů soutěže 50 dívek do neveřejného semifinálového castingu, ze kterého vzejde 10 finalistek a Móda.cz bude u toho.

Vybrané finalistky budou představeny veřejnosti na internetovém portále a na sociálních sítích.

Zdroj: misspress.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram