Volnost a svoboda se smyslem pro detail od Moniky Drápalové na MBPFW 2019

Volnost a svoboda se smyslem pro detail od Moniky Drápalové na MBPFW 2019

Geniálně čisté linie s nápaditými detaily hlásající futuristickou předpověď od nadané Moniky Drápalové. Jaká je její celobílá kolekce? Vtipná sofistikovanost návrhářce nechybí.

Nápaditá česká návrhářka

Přední česká návrhářka ví, jak překvapit a přijít s něčím novým. Čistě bílá kolekce je originální svým zpracováním. Chytré detaily v kolekci posunují bílou barvu na hranici zajímavosti a vzrušení. Jak může být jedna barva rozmanitá? V podání Moniky Drápalové se jedná o využití dokonalých krejčovských dovedností a fantazie. K tomu přimíchala sportovní, elegantní, sci-fi i futuristické prvky, dodala funkčnost a trendy modely byly na světě. Přelomové jsou hlavně bílé hračky s uchem místo kabelky, promyšlené kombinace transparentních látek s neprůhlednými a bílý pásek se stříbrnou sponou hlásající text MODRA, který je zároveň názvem módní značky Moniky Drápalové.

Smysl pro detail

Detail v podání moderního pásku přináší kontrast vůčí sněhově bílým modelům. Dalším vtipným detailem jsou látkové hračky coby doplněk na šňůrce ala náhrdelník nebo v ruce místo tašky. Volnost pohybu, svobodu nejen myšlení, uvolněnost stylu i nový pohled na eleganci podporuje právě bílá barva. Její čistota a minimalismus evokují klid a mír. Střihy vynikají díky zpracování, kdy vyniknou určité proporce. Jednou nohy, podruhé šíje nebo paže. Centrálním zájmem je však ženský pas.

Bílá barva a černý text

Návrhářka jde s dobou a vyslala na molo i muže. Modelové dokonale korespondovali s celou myšlenkou kolekce. Černý nápis MODRA na pásku ledvinky v kontarstu s bílou působí na lidské smysly okamžitě. Všestrannost nošení je zde nekonečná,

archiv Mercedes-Benz Prague Fashion Week

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram