Vrací se trend baby ofin

Vrací se trend baby ofin

Přemýšlíte o novém střihu vlasů? Vyzkoušejte velmi odvážnou baby ofinu!

Pokud vás účes zaujal, rozhodně se nemusíte bát, že byste šlápla vedle. Bude to nejspíš velká změna, ale výhoda je, že úžasně zvýrazňuje obočí a ukáže celou vaši tvář. V tomto střihu končí ofina pár centimetrů nad obočím a hodí se ke každému střihu, ať už máte vlasy krátké nebo dlouhé. Je to přesně ten typ účesu, který můžete buď naprosto milovat, nebo ho nesnášet.

Účes předvedly na různých akcích nejznámější celebrity a ukázaly nejrůznější střihy vlasů, které se k baby ofinám skvěle hodí. Baby ofina je perfektní způsob, jak být neuvěřitelně trendy. Můžeme ji vidět například u celebrit, jako jsou například Emma Roberts, Bella Thorne nebo Emma Watson. Baby ofiny mají tendenci být super krátké, rovné nebo sestříhané tak, že některé pramínky ofiny jsou delší, jiné zase kratší.

Čím je ofina výš, tím více obličej zvýrazní. Chcete-li dosáhnout měkčího a jemnějšího efektu, nechte dva prameny, které budou lemovat obličej. Pokud máte oválný obličej, tento účes doporučujeme si předem raději pořádně rozmyslet. Zeptejte se svého kadeřníka, jestli vám bude tento účes slušet, není totiž pro každého.

 fashionisers.com, instyle.com,
glamour.com, elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram