Zajímavé modely od italské značky Tod's

Zajímavé modely od italské značky Tod's

Italské kabelky, boty a doplňky pod značkou Tod's jsou vyráběné z kvalitní kůže a mají zajímavý vzhled. Pocházejí přímo z Itálie, takže si designových kousků mohou užívat nejen ženy, ale i muži. Protože těm je věnována plnohodnotná kolekce. Najdete zde hladké kožené kabelky v různých odstínech, lodičky, netradiční mokasíny, kožené peněženky i bižuterii. Pro pány nabízejí mokasíny v několika zářivých barvách, pásky s koženou přezkou, tenisky, polobotky i tašky. Výběr je obrovský. Pojďme se alespoň inspirovat trendy Itálií!

Pánská kolekce pro jaro 2014 je opravdu bohatá. Asi základním kouskem jsou polobotky, které mají pogumovanou podrážku. To je jistě nejen zajímavý, ale také velice praktický krok. Některé jsou naprosto klasické, některé lakované a jiné se zase s hojným vyšíváním podobají dámským oxfordkám. 

Manažeři a vytížení muži pak jistě ocení praktické kožené tašky nejen v černé nebo tmavě hnědé, ale i v barvě béžové se zajímavými detaily. Jako doplňky Tod's nabízí krásné peněženky, pásky, obaly na tablety nebo sluneční brýle. Barevně se drží u černé, hnědé, tmavě modré a béžové. 


Nejzajímavějším modelem jsou zcela jistě nádherné mokasíny v neuvěřitelné škále 16 odstínů! Být mužem, jsem nadšena a rozhodně si vyberu!

 

Zdroj:tods.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram