Zaměřeno na oční linky

Zaměřeno na oční linky

Jedno z nejoblíbenějších líčení, které když dostanete do ruky, nebudete chtít už jiné. Pár jednoduchých tahů. Jen s těmi nejlepšími pomocníky docílíte perfektní linky.

Nestárnoucí klasika, kterou milují snad všechny ženy. Sestavili jsme pro vás několik top produktů, díky kterým vykouzlíte linky přesně podle vaší nálady.

Maybelline Eyeliner Lasting Drama

Prvním zázrakem jsou tyto gelové oční linky, které jsou dermatologicky a oftalmologicky testovány, takže pokud vás trápí alergie nebo máte citlivou pokožku, tento výrobek bude právě pro vás. Navíc je také určený pro nositelky kontaktních čoček. Dokonalá kombinace. Profesionálně navržený štěteček vám zaručí bezchybný vzhled, ať už se rozhodnete pro silnou či slabou linku. 

Rimmel Exaggerate Eye Definer

Kdo by si přece jen na začátku netroufal na gelové či tekuté linky, skvělou volbou je také voděodolná tužka Rimmel Exaggerate Eye Definer, která nabízí gelovou texturu. Samotná tužka je velmi hladká a snadno se aplikuje, díky jemné struktuře a jemnému hrotu, který umožňuje přesné použití. Konec je opatřen aplikátorem k vystínování víčka. 

NYX Professional Makeup Epic Ink

Voděodolná oční linka s flexibilním kartáčkovým hrotem, který vám dává kontrolu nad tím, jak moc výrazné líčení chcete mít. Jednoduše stisknete lehce pro jemnou linku zvýrazňující celé vaše líčení nebo pevně pro dramatický look.

Revlon Cosmetics ColorStay

Tyto dlouhotrvající oční linky si zamilujete. Díky 0,1 mm hubenému štětečku docílíte přesné a jemné linky. Navíc rychle zasychají a nerozmazávají se. Pokud hledáte klasické a jednoduché oční linky - trefa do černého!

L’Oréal Paris Super Liner

Gelové oční linky s gelovou texturou, které vytváří nádherné okouzlující kočičí oko. Díky jemnému přilnutí k pleti zajistí také dlouhotrvající efekt. Celý den se tedy nemusíte bát, zda je vaše linka stále na svém místě. Snadno se nanáší a jsou tak intenzivní. Součástí balení je také štěteček pro aplikaci, který je inspirovaný profesionálními vizážisty. Takže teď už je to jen na vás.

notino.cz; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram