Zara a její další beauty krok

Zara a její další beauty krok

Po dalších módních řetězcích přichází nyní i ZARA se svou vlastní kolekcí krásy. O co se jedná, s kým se spojila a na co se můžete těšit?

Další dobrá zpráva pro milovnice kosmetiky. Síť obchodů Zara nyní rozšiřuje svou nabídku i o další kosmetické produkty. Zaru nyní můžete nosit i na rtech! Ano, jedná se o řadu rtěnek. Zara svůj nápad spojila s jednou z nejlepších make-up artistek světa - Pat McGrath. Britská vizážistka, která vytváří look pro velké módní domy, ať už se jedná o jména jako je např. Maison Margiela, Balenciaga nebo Valentino. Takže Zara byla v dobrých rukách.

Vznikla tedy úžasná kolekce, ve které najdete 12 odstínů rěnek, a to od nude odstínů pro různé tóny pleti až po klasickou červenou nebo dramatickou fialovou. Sametově matné rtěnky, které mají vysoce pigmentované složení. Jsou obohaceny o antioxidační vitamín E pro lepší hydrataci, ochranu a zároveň pro pocit jemnějších rtů.

Vědí jak na nás ženy, protože ruku na srdce, která z nás dost často sáhne po produktu, který lahodí oku. Ano! Ani na to Zara nezapomněla. Rtěnky jsou v balení připomínající 35mm filmovou krabičku, na které jsou z vnějšku fotografie z kampaní ZARA WOMAN.

Pro toho, kdo by se náhodou nemohl rozhodnout pro barvu, nabízejí i limitovanou edici - jedná se o kit, který obsahuje tři sametově matné rtěnky, a nebo jeho druhá verze, ve které je matná rtěnka, ultra matná tekutá rtěnka a konturovací tužka na rty. Vše v nude tónu s podtónem růžové.

Celá kolekce je k dostání v e-shopu Zara od 5. prosince. Ideální dárek pro každou ženu!

zara.com; vogue.de

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram