Zemřel Oscar de la Renta

Zemřel Oscar de la Renta

Jeden z nejslavnějších módních návrhářů světa, Oscar de la Renta, zemřel. Smutnou zprávu již potvrdili členové jeho rodiny.

Módní svět ztratil jednu ze svých velkých ikon. Oscar de la Renta zemřel včera ve svém domově v Connecticutu. Bylo mu osmdesát dva let. De la Renta se proslavil svými večerními róbami, které nejúchvatněji vypadaly na červených kobercích. V poslední době se o něm psalo i jako o autorovi svatebních šatů Amal Clooney.

V roce 2006 byla de la Rentovi diagnostikována rakovina. V roce 2013 o své nemoci promluvil poprvé veřejně a potvrdil, že se z rakoviny dostal: ‚‚Ano, měl jsem rakovinu. Teď už jsem ale čistý. Jediné dvě skutečnosti v životě jsou, že se narodíte a že zemřete. Umírající stránku ale nikdy nepřijímáme. Myslíme si, že budeme žít navždy. Když dostanete takové varování, vážíte si každého dne ve svém životě."

De la Renta trpěl rakovinou žaludku a podle informací některých médií si poslední dobou prošel agresivní chemoterapií. Zanechal po sobě svou druhou ženu Anette de la Renta.

Foto: style.com, doyouremember.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram