Ženská a luxusní - jedna z nejkrásnějších kolekcí Oscar de la Renta 2015

Ženská a luxusní - jedna z nejkrásnějších kolekcí Oscar de la Renta 2015

Všichni to víme. Oscar de la Renta patří k těm nejlepším návrhářům, kteří obléknou ženu přesně dle jejích představ. Umělecky, sofistikovaně, žensky a romanticky...

Kolekce v pastelových odstínech růžové, modré i žluté, stejně tak jako v zelené a univerzální černé. Všechny tyto barvy se na přehlídkovém mole stihly vystřídat než na řadu přišly květiny našité na šatech, sukně potištěné květinovým vzorem a velké květy ve výrazných odstínech jako doplněk ve formě náhrdelníku.   

 

 

Mimo vzoru květů, který tvořil velkou část představených modelů se v hojném počtu ukázal i vzor jednoduché kostky. Ať už na krátkých sukních, topech nebo celých kompletech jsme mohli vidět kostky v černé, růžové či modré doplněné o bílou. Skombinované s krajkou a smetanovým odstínem se z tvrdé kostky rázem stal ženský a elegantní model. 

 

Populární taktéž byly drobné černobílé vzory. I Oscar de la Renta tak dává zelenou černobílé kombinaci pro další sezónu a přináší ji v trochu jiném a jemnějším světle. V kolekce byly představeny i high waisted kalhoty, které bychom tam možná vůbec nečekali.

 

Hlavní slovo měly jako vždy krajky. Aťuž s nimi byly ukončeny šaty, nebo byla krajka použita na celý oděv, kolekce jich jednoduše byla plná. A ve spojení s květinami si při pohledu na kolekci de la Renta můžete připadat jako v pohádce. Oblíbeným zůstává klasický A-střih sukně a v pase nechybějí tenké pásky.

 

Na závěr přehlídky byly předvedeny dlouhé šaty. Je skvělé, že každé z nich byly samostatným návrhem - měly jiný výstřih, rozdílný střih i provedení. Některé dýchaly jarem už jenom barevnou kombinací žlutá-zelená, jiné splývaly k zemi a měly korzetový vršek. 

 

 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram