Zima přichází, které kabáty jsou letos ty nej?

Zima přichází, které kabáty jsou letos ty nej?

Trendy stranou - hlavně teplo? Zapomeňte! Máme pro Vás několik tipů na krásné, stylové a především teplé kabáty pro chladné zimní dny.

 

Brr. To je zima. S teplými dny jsme se naprosto rozloučili, podzim už to zabalil a poslední naděje na teplo vyhasla. Jediné, co nám zbývá, je si teplo zařídit sami. Být celé dny doma u krbu je taky možnost, ale ne tak dobrá, jako se obléct do nových zimních kolekcí, které si pro nás návrháři připravili. Je totiž ten nejvyšší čas! A které to jsou?

 

1.

Huňatý, hřejivý… stylový. Módní blogerky po celém světě se přímo do tohoto stylu kabátů zamilovaly. A my se jim vůbec nedivíme. A v jaké barvě? To je na tom to nejlepší. Tento kabát totiž vypadá i v zimě jako barevně obohacený velice IN. Stačí si jen vybrat tu svou oblíbenou a vyjít do ulic.

2.

Od mrazivého rána do přebíhačky z kanceláře na schůzku s klientem. Jaký správný kousek si pro tyto všední okamžiky najít? Není nad klasické střihy vlněných kabátků. Decentní barvy a střih zajistí formálnost na každý den.

3.

Vzory, vzory…. to je letos úplně jasné. Jsou totiž snad všude. Módní trend jako hrom, který se vnesl i do zimních řad. S leopardím kabátem nemůžete udělat chybu! Mějte i vy jeden v šatníků třeba pro případ, kdy se budete chtít cítit nepřehlédnutelná.

4.

Dalším trendem podzimu, a především zimy, je kabát z kožešiny, který si oblíbil celý instagramový svět. Jedná se o kratší, delší nebo úplně nejdelší kožíšek různých barev, který dodá luxusní vzhled jakémukoliv outfitu. A jako bonus, velké teploučko!

5.

Ten nezklame. Vždy, když se bude móda bavit o zajištění tepla, přijde na scénu starý dobrý flanel. V období chladu je flanelový kabát jako nejlepší přítel, pro tuto sezónu dokonce i naprosto IN!

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram