Zimní kolekce Zuzany Veselé představuje silnou ženu

Zimní kolekce Zuzany Veselé představuje silnou ženu

Své kolekce Zuzana Veselá tvoří pro skutečné ženy, které chtějí vypadat elegantně, nebojí se vyjádřit svůj názor a zároveň se chtějí cítit ve svém oblečení dobře celý den.

Módní návrhářka Zuzana Veselá tvořící v Praze přišla pro letošní zimní sezónu s kolekcí, která podtrhuje krásu ženy ve všech jejích rolích. Návrhářka se rozhodla využít černou barvu, kterou doplnila o šedou a rozsvítila medovou a červenou. Výsledkem jsou monochromatické outfity, které se snadno kombinují. Jako v předchozích kolekcích, i zimní kolekce Zuzany Veselé se vyznačuje nadčasovými střihy, pečlivým výběrem materiálů a vysokou kvalitou zpracování, která je vidět na zajímavých detailech jako jsou například průstřihy, podšívky, či skryté kapsy v šatech.

Zajímavým prvkem v kolekci je vzor velkých černých puntíků na šedém podkladu, který se objevuje na šatech a kolových sukních. Návrhářka jej do své kolekce zařadila jako symbol hravosti, ale zároveň také odvahy jít si svou cestou. Zimní zaměření kolekce pak kromě výběru teplých materiálů připomínají také roláky. "Roláky pro mě symbolizují přirozené uzavírání se, kterým v chladných částech roku procházíme," vysvětluje návrhářka. 

Zuzana Veselá dbá na podtžení ženské siluety a své modely proto běžně šije do velikosti 44, nemá však problém ani s většími velikostmi, které pro Vás rádi ušijí na zakázku v jejím ateliéru. Modely z aktuální kolekce si můžete prohlédnout na www.zuzanavesela.cz.

Foto: Lookbook Zuzany Veselé

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram