Zimní móda pro psy

Zimní móda pro psy

Zimní období je pro čtyřnohé psí společníky celkem vítaná změna, zvlášť, když napadne sníh. Většina psů ho miluje, běhají v něm, válí se a dovádí. Je však důležité, aby byl pes dobře a vkusně oblečený.

Podívejme se tedy nejprve na funkční, ale slušivé bundy. Zapínání mají pod hrudníkem, můžeme je najít s různými motivy, s kapucí nebo stojáčkem. Jsou v zářivých barvách, i v béžových, hnědých a šedých odstínech.

Psi, kteří mají krátkou srst nebo jsou menšího vzrůstu, jistě uvítají overaly. U menších psů se můžete vyřádit s různými vzory a barvami, u těch větších už takový sortiment nenajdete. Overaly pro psy se vyrábí jak ze šusťáku, tak z flísu.

Nejčastěji však psi nosí svetříky a mikiny různých barev a různých vzorů. I u majitelů psů jde o nejoblíbenější druh oblečení, neboť se dobře roztahuje na tělo psa a krásně obepíná břicho, záda, případně i krk a nožičky, psovi je tak opravdu teplo. 

Společenská plemena, která se velmi často nosí v kabelkách, chodí na manikúru, ke kadeřníkovi a na masáže, mívají ve svém šatníku i další nezbytné stylové zimní doplňky.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram