Známe nejmódnější parfémy letošních Vánoc!

Známe nejmódnější parfémy letošních Vánoc!

Přemýšlíte, zda darovat k Vánocům krásné šaty, stylové lodičky, kabelku věhlasné značky, nebo voňavý parfém? Co kdybyste to spojili a udělali vaší partnerce, kamarádce, sestře či mamince radost exkluzivním parfémem, který vypadá jako povedený módní doplněk?

Nikoho už asi nepřekvapí, že oblíbení módní návrháři vedle večerních šatů, originálních kabelek a závratně vysokých střevíčků s velkým úspěchem navrhují i dámské a pánské parfémy. Někteří návrháři se ale svět módy a parfémů snaží přiblížit ještě víc a náležitě se vyřádí i na parfémových flakoncích. Přesvědčte se sami, že vůně může být i perfektním módním doplňkem.

Roztančené vůně pod taktovkou Christian Siriano

Jedinečné dámské parfémy mladičkého návrháře Christiana Siriana jsou oslavou ženské siluety a perfektně doplňují nejen slavnostní večerní šaty. Okamžitě je poznáte díky flakonku ve tvaru dlouhé rozevláté sukně, stejně jako díky netradičním vonným složkám. Těšte se na úchvatné spojení slaměnky, soli a pomela v parfémované vodě Midnight Silhouette, nebo lahodný mix sezamu a lískového oříšku, jenž vám nabídne Intimate Silhouette. Prozkoumejte i další originální parfémy Christian Siriano.

Hodné holky potřebují proklatě vysoké podpatky

Good Girl Légère není první vůní s flakonkem ve tvaru střevíčku na vysokém podpatku. Odlehčená vůně následuje svou předchůdkyni, proklatě oblíbenou Good Girl, a vnáší do původního složení o něco více svěžesti a květinového opojení. V orientálně-květinové parfémované vodě převládají gurmánské tóny mléčného karamelu a pralinek v doprovodu tonkových bobů, ylang-ylang, jasmínu a tuberózy. Hodné holky už nemusí sedět v koutě, Good Girl Légère je promění v obletovanou femme fatale.

Odvážně dekadentní kabelka pro sebevědomou ženu

Neuvěřitelně sexy a sofistikovaná, odvážná a s jasnými názory na svět kolem sebe. Taková je žena, které bude slušet nejen flakonek parfémované vody Mark Jacobs Decadence, ale především vůně, která se v něm ukrývá. Výjimečná vonná kompozice se švestkami, ambrou, vetiverem, šafránem a dalšími lákavými složkami vás uchvátí stejně jako smaragdově zelená kabelka se zlatým řetízkem a černým střapcem.

Vánoce jsou za dveřmi, uděláte voňavým módním doplňkem radost sobě, nebo vašim nejbližším? Ať už bude stylový flakon stát na vašem toaletním stolku, nebo ho z dárkového papíru vybalí kdokoliv jiný, zaručeně se setká s velkým nadšením.

 

elnino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram