ZOOT, Bonprix, Astratex – chcete slevu na každý nákup?

ZOOT, Bonprix, Astratex – chcete slevu na každý nákup?

Představte si, že by vám vaše oblíbené módní obchody platily za vaše nákupy. Krásná představa, že ano? Díky nákupnímu klubu Tipli už ale snít nemusíte. Přečtěte si, jak odměny za nákup fungují, a jaké další výhody vám Tipli nabízí.

Chcete v létě ostatní ohromit svým outfitem? Připravte svůj šatník na příchod léta už nyní. Zatímco kamenné obchody přidávají letní kolekce do své nabídky teprve pozvolna, v e-shopech naleznete bohatou nabídku letní módy už nyní. Navíc za výhodnější cenu. Vy ale můžete získat nové kousky za mnohem lepší ceny.

Jak na to?

Nakupujte módu opravdu výhodně s Tipli

Zaregistrujte se zdarma do nákupního klubu Tipli, a užijte si nakupování naplno. Na Tipli naleznete bohatou nákupní inspiraci. Dozvíte se, jakým módním kouskem svým nejbližším spolehlivě vyrazíte dech. Tipli ale myslí také na vaši peněženku, takže si pro vás připravilo nejširší nabídku slev a slevových kupónů v Česku. Zároveň si na Tipli můžete přečíst veškeré akční letáky do vašich oblíbených obchodů.

To nejlepší na závěr? Tipli vás odmění za každý nákup ve více než 1450 partnerských obchodů. Stačí jen přejít do vašeho obchodu rovnou z Tipli a po nákupu se vám odměna automaticky připíše do 48 hodin.

Pojďme se nyní podívat na nejoblíbenější módní obchody uživatelů Tipli.

Sbírat odměny za nákup v e-shopu ZOOT je hračka

Trendy módní e-shop, ve kterém si přijde na své opravdu každá shopaholička. To je ve zkratce ZOOT. Objevíte zde skvělé kousky světových značek, ale i opravdové skvosty méně známých výrobců. Sháníte nové letní šaty? Tipli vás upozorní na probíhající výprodeje v e-shopu ZOOT. Šaty tak pořídíte se slevou 40 % a ještě se vám vrátí část peněz ve formě odměny. To se vyplatí, že ano?

Mluví i vám oblečení BonPrix z duše?

Rozmanitý výběr módy v e-shopu Bonprix si zamilujete i vy. Kromě stylových halenek, topů a sukní v Bonprix nakoupíte i plavky, moderní boty a hromadu módních doplňků. A díky Tipli vše pořídíte výhodněji o 150 Kč. Stačí jen využít BonPrix slevový kód.

Buďte stylová i pod oblečením

Každá správná dáma je stylová od hlavy až k patě. Nevadí, že spodní prádlo není vidět, i tak by mělo být vaší chloubou. Kvalitní kousky pořídíte ve specializovaném obchodě Astratex. Internetový obchod se spodním prádlem Astratex vám nabízí široký výběr kalhotek i podprsenek v různých provedeních. Nakoupíte zde i sexy prádélko, se kterým zamotáte hlavu každému chlapovi. Tipli vám na nákup sexy kompletu Jessie přispěje slevovým kupónem v hodnotě 200 Kč, takže platíte pouze 534 Kč. Dalších 41 Kč se vám připíše na váš účet jako odměna.

Užijte si nejvýhodnější nákupy a registrujte se na Tipli ještě dnes

Obchodů, ve kterých nakoupíte výhodněji s Tipli, je mnohem více. Namátkou třeba Orsay, Big Brands, Tchibo nebo Bibloo. Slevy a odměny ale získáváte i za jakékoliv další nákupy na internetu. Ročně se vám tak vrátí tisíce korun, které můžete využít na dovolenou svých snů. Alespoň budete moct své nové módní kousky pořádně vyzkoušet.

Pohodlná registrace v nákupním klubu Tipli vám zabere sotva pár vteřin. Navíc je zcela zdarma, tak neotálejte. Protože pouze s Tipli máte levnější každý nákup, a to navždy.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram