Zorka Hejdová ochutnala na večeru módy molekulární kuchyni

Zorka Hejdová ochutnala na večeru módy molekulární kuchyni

Prague Fashion Night stejně jako mnoho milovníků módy navštívila také moderátorka Zorka Hejdová. V doprovodu kamarádky, Zorka navštívila Nákupní galerii Myslbek, ale nezůstala „jen“ u oblečení

V rámci Prague Fashion Night, která se stejně jako minulý rok konala nejen v Myslbeku, ale také v luxusních obchodech v Pařížské ulici, na návštěvníky čekalo mnoho obchodů otevřených až do deseti do večera. Kromě nakupování zde byla také možnost posedět u kávy s karlovarskou oplatkou, relaxovat a užívat si třeba masáž hlavy, manikúru anebo vyzkoušet něco nového a neobvyklého tak, jak to udělala i Zorka Hejdová.

Zorka se svou kamarádkou využila příležitost a ochutnala molekulární kuchyni. Daly si speciální drink, který ale na koktejl vůbec nevypadal.

„Molekulární kuchyni jsem ještě nikdy neměla. Jsem ale ráda, že jsem se odvážila to vyzkoušet,“ řekla Zorka, která si „přiťukla“ s kamarádkou.

Výjimečná akce se bude jistě příští jaro znovu opakovat, neboť se jedná o akci, která navazuje na úspěšný Dreft Fashion Week.

Zdroj: allmedia4u.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram