Zpěvačka Ariana Grande je novou tváří značky Givenchy

Zpěvačka Ariana Grande je novou tváří značky Givenchy

Americká zpěvačka Ariana Grande se stala tváří nové podzimní a zimní kampaně módního domu Givenchy, která bude představena v červenci tohoto roku. Potvrdila to kreativní ředitelka Clare Waight Keller na instagramovém účtu.

Francouzský módní dům spolupracoval v minulosti s řadou významných umělkyň a celebrit. Zakladatel Hubert de Givenchy si vybral za svou múzu Audrey Hepburn, nynější kreativní ředitelka Clare Weight Keller měla tu čest navrhnout svatební šaty pro Meghan Markle. A do nejnovější podzimní a zimní kampaně obsadila zpěvačku a herečku Arianu Grande. „Moderní múza a hlas generace. Ariana je jedna z nejvlivnějších osob v dnešní popové kultuře,” napsal módní dům Givenchy v tiskové zprávě. Podle zprávy ztělesňuje Ariana ideální Givenchy ženu: nevinnou, velkorysou a se špetkou tajemna. 

V rámci spolupráce vyšly na instagramovém účtu značky Givenchy dva teasery, na nichž je stín Ariany a jejího dlouhého culíku. „Jsem tak pyšná, že jsem se stala novou tváří Givenchy. Je to módní dům, který jsem vždy obdivovala a je pro mne čest být součástí rodiny. Miluji to oblečení a radost, kterou lidem přináší, když ho nosí,“ sdělila Ariana Grande na svém instagramovém profilu.

Elle.com, Vogue.co.uk, CNN.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram