Zpěvačka Jennifer Lopez představila svou novou kosmetickou řadu JLO Beauty

Zpěvačka Jennifer Lopez představila svou novou kosmetickou řadu JLO Beauty

Po několika měsících čekání představila americká zpěvačka Jennifer Lopez svou novou kosmetickou řadu JLO Beauty. Zahrnuje produkty jak k dennímu, tak nočnímu používání a je určena pro všechny typy pleti.

Zdroj: Allure.com

Každý den si Jennifer Lopez opakuje, že je mladistvá a nadčasová v každém věku. Stala se z toho pro ni taková mantra, kterou se snažila vyjádřit i v nové kosmetické řadě JLO Beauty. Podle Lopez je tato řada jakýmsi pokračováním filozofie, která se vyvíjí více než dvacet let. Od začátku její kariéry se jí totiž ženy ptají, co dělá pro svou pleť. A čím byla starší, tím byla otázka častější. I to byl jeden z důvodů, proč se Jennifer Lopez rozhodla založit značku - aby sdílela se ženami své jednoduché tajemství krásné pleti. 

Zatím je k dispozici osm produktů na pleť. Nechybí mezi nimi jemný čistící krém, sérum, zpevňující pleťový krém, oční krém nebo maska na obličej. Beauty řada bude k dispozici na JLOBEAUTY.COM od 1. ledna 2021 a v obchodech Sephora a Amazon od 14. ledna.

„Chci, aby lidé věděli, že je to pro mě hluboce osobní záležitost. Zlepšila jsem svůj vlastní život tím, že jsem ho zkrášlila a zjednodušila. Nyní chci sdílet vše, co jsem se naučila, se ženami po celém světě,” říká Jennifer Lopez. 


Zdroj: Elle.com


Zdroj: Elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram