Zpěvačka Kristie fotila pro exkluzivní značku Sinéquanone

Zpěvačka Kristie fotila pro exkluzivní značku Sinéquanone

Včera odpoledne fotila půvabná a velice sympatická zpěvačka Kristie pro exkluzivní francouzskou značku Sinéquanone a Móda.cz u toho nesměla chybět.

Pod uměleckým jménem Kristie se skrývá krásná a velice talentovaná zpěvačka Kristýna Šebíková, kterou můžete znát například z TOP 20 ČS SuperStrar 2013, ale také z televizních seriálů, filmů a divadelních muzikálů.

Kristie sice není profesionální modelkou, ale před fotoaparátem vynikajícího fotografa Lukáše Petra Tesaře se v ni rázem proměnila. Ivan Malejovský stylista a Make-p Artist proměnil Kristie v elegantní dámu.

Ivan se nám svěřil, že miluje stres, miluje svou práci, v které ho potkává řada stresových situací, kdy musí během chvilky nalíčit řadu modelek. To ho však velmi naplňuje a baví. Ivana můžete znát jako osobního stylistu Andrei Kalivodové, o kterou se staral také v průběhu jejího těhotenství.

Petrův hledáček zachycuje Kristie v luxusních outfitech exkluzivní francouzské značky Sinéquanone, která svým kreativním designem ztělesňuje emoce, změnu a hodnoty.

Oblečení značky Sinéquanone evokující ženskost, konkrétní postoj, přístup k životu a nadhled, u nás seženete ve velikostech 36-40 dokonce na třech místech, a to v Praze v obchodních centrech Palladium a Flora a také v Karlových Varech.

Během focení zavládla skvělá atmosféra nejen díky jedinečné souhře fotografa Lukáše, modelce zpěvačce Kristie, ale také díky nádhernému prostředí nově otevřeného Lounge Bar & Clubu Farrango, milé obsluze, skvělým dortíkům a výbornému šampaňskému Moët & Chandon.

 

A výsledek? Jednoznačně výborný! 

Zdroj: Moda.cz 
Foto: Lukáš PetrTesař
Make up: Ivan Malejovský

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram