Zprávy z módy: Kate Middleton oblékla nejkontroverznější outfit své královské kariéry

Zprávy z módy: Kate Middleton oblékla nejkontroverznější outfit své královské kariéry

Vévodkyně z Cambridge zvolila netradiční šaty na oficiální večeři v doprovodu královské rodiny. 

Oblíbená vévodkyně

Kate Middleton je velmi oblíbenou postavou anglické společnosti a jednou z nejsledovanějších žen královské rodiny. Poslední dobou se veškerá pozornost soustředila na těhotnou Meghan Markle a její cestovní šatník, ale Kate se rozhodla také tak trochu rozbouřit klidné módní moře. Šla na to po svém. Nečekaná volba světle modrých šatů z dílny Alexandra McQueen by nebyla tak výjimečná, ale šaty samy o sobě vyčnívaly z jinak ne příliš extravagantního šatníku krásné vévodkyně

Anglická Popelka

Šaty střihem připomínaly Popelku od Walt Disney a to i svou barvou. Nařasené šaty po celé své délce daly vyniknout štíhlé postavě, přesto však neodhalovaly příliš. Ve výstřihu byly doplněny drobnou květinou ze stejné nařasené látky. Kate dala na odiv svou šíji a ruce. Dlouhý kanýr vespodu byl až na zem a skvěle dodával šatům na formálnosti. Úzký střih šatů se spodním nařaseným kanýrem nebyl daleko od tvaru mořské víly. Velká podobnost se slavnou Disney princeznou však byla až příliš okatá. Třeba šlo o záměr?

                                                 

Opravdová princezna

Nádherná korunka ve vlasech je předpisem pro tak oficiální setkání, jako je večeře v Buckinghamském paláci s manželem princem Williamem a královnou Elizabeth. Kate také doplnila šaty okázalým perlovým náhrdelníkem a náušnicemi. Vévodkyně se netají oblíbeností značky McQueen, ale nyní sáhla pro svůj styl netypické až kontroverzní volbě. Při většině příležitostí se řídí elegancí, střídmostí a neokázalostí. Tentokrát se však jistě chtěla blýsknout a dát světu vědět, že ona je v královské rodině také a zaslouží si pozornost. 

Zdroj; vogue.com, elle.com, twitter.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram