Zprávy z módy: Zlaté glóby 2019. Nejlépe a nejhůře oblečené hvězdy

Zprávy z módy: Zlaté glóby 2019. Nejlépe a nejhůře oblečené hvězdy

Sezóna červeného koberce byla oficiálně započata předáváním Zlatých glóbů. Celebrity se na to významně oblékly. Některé hvězdy ale šláply dost vedle!

To se nepovedlo...

I ostřílené herecké hvězdy někdy zvolí něco, v čem by se raději už nikdy neviděly. Julianne Moore je opěvovanou herečkou, ale její šaty od Givenchy byly jako neforemná krabice. Herečka Marin Hinkle zase vzdáleně připomínala Grinche v šatech od Lanvina. Talentovaná Amber Heard zvolila neslušivý model s podlouhlým pasem od Monique Lhuillier. Rosamund Pike ozvláštnila sexy černý model od Givenchy levně vypadající stříbrnou bundou, která podivně seděla na jejích ramenou. 

Anne Hathaway je přirozeně nádhernou ženou, ale překombinovaný zvířecí model od Ellie Saab její krásu zastínil. Kate Mara je nováčkem na červeném koberci a Moschino šaty nebyly dobrou volbou, jak se uvést. Její culík s nimi působí jako mimozemšťan na mimo planetárním plese. Debra Messing v modelu od Pamely Roland vypadá zbytečně široce. Lucy Liu v šatech od Galia Lahav zvolila neslušivý vzor. Méně je někdy více!

Nevhodný střih šatů dokáže zkazit celý dojem. Své o tom ví i Caitriona Balfe v modelu Moschino. Billy Porter zvolil růžovou pelerínu ve stylu super hrdiny. I když jí vyšívaly švadleny celé měsíce, tak působí jako zoufale volající po pozornosti. Alison Brie v bílém modelu od Very Wang pokazila celkový vzhled svou nehodící se podprsenkou. Působila jako bikiny. Někdy i luxusní kousek od Diora nesluší krásnému herci. Darren Chris vypadá v kytičkovaném modelu lacině.

To se opravdu povedlo...

Julia Roberts málokdy šlápne vedle. Moderní pojetí večerní róby od Stella McCartney je pro ní dokonalou volbou a vyniknou i její dlouhé nohy. Michael Kors oblékl Nicole Kidman do vínové barvy. Její pleti nesmírně sluší tento odstín. Délka i materiál je trefou do černého. V 51 letech je neskutěčně krásnou. Křehká Thandie Newton se taktéž oblékla do značky Michael Kors. Něžný model dá vyniknout, jak hereččině figuře tak nevšední kráse. A je jí těžko uvěřitelných 46 let! Penelope Cruz se roky obléká do stejného střihu. Model od Ralf a Russo by byl nudný, ale vše se zachránilo výšivkami, 3D aplikacemi a originálním třpytivým materiálem.

Kirsten Bell v Zuhai Murad modelu je jednoduše éterickou vílou. Charlize Theron se podílela o přípravy na červený koberec na svém Instagramu. Fanoušci jí pomáhali vybrat lodičky. V klasickém modelu od Diora je formální, ale i elegantní. Její krása toho více nepotřebuje. Lady Gaga si šla pro svůj Zlatý glób skoro najisto. Byla však velmi zklamaná a neudržela ani slzy, když cenu vyhrál konkurenční film. Make-up, vlasy a šperky za desítky miliónů jsou nádherné. Její modré šaty od Valentina by byly trošku nudné bez objemných rukávů a vlečky. Čekalo se od zpěvačky a herečky v jednom více.

Britská hvězda Emily Blunt vypadala bezchybně v šatech od Alexandra McQueen. Přirozený make-up a jednoduché páskové lodičky doladily look dokonale. Halle Berry je čím dál krásnější a své perfektní proporce ukázala v modelu od Zuhair Murad. Sexy, ale s elegancí a grácií. Irina Shayk spolu s Bradley Cooperem tvoří hollywwodský pár snů. Ruská supermodelka oblékla atelier Versace. Mladičká herečka Lucy Boynton zvolila Celine róbu. Chytrý tah se obléknout do zlaté právě na tento ceremoniál! Slušivý střih s vysokým rozparkem herečce seděl jako ulitý!

Zdroj; vogue.com, pinterest.com, us.daily.com, people.com

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram