Zuzana Lešák Černá představila v Plzni svou Secret Fashion Show

Zuzana Lešák Černá představila v Plzni svou Secret Fashion Show

Zuzana Lešák Černá je jednou z průkopnic české módy. Používá ty nejluxusnější materiály a je známá především tvorbou krásných svatebních šatů.

 Přehlídka Secret Fashion Show, která se odehrávala v Plzni, však nebyla jen o šatech jako takových, ale Zuzana Lešák Černá se též věnovala luxusní volnočasové módě.

Návrhářka z Plzně

Sama Zuzana o sobě říká, že každý model tvoří podle sebe, své osobnosti a s láskou k módě jako takové. Jako bývalá studentka oboru Textilní marketing na Technické univerzitě v Liberci ví, co zákazníce vyžaduje a umí správně svou kolekci zacílit na dobu a čas. Není tedy divu, že na její letošní přehlídce Secret Fashion Show podzimní a zimní kolekce, která se odehrála v Parkhotelu v Plzni, hrála prim krajka a tyl. A naše redakce byla samozřejmě u toho. Pojďte se s námi podívat na to, jak to na přehlídce vypadalo.

Volnočasová móda, o kterou je zájem

Jak již bylo řečeno přehlídka Secret Fashion Show se odehrávala v Plzni, ke které má návrhářka velký citový vztah. Zde totiž v roce 2010 otevřela svůj první módní salón. V prvopočátcích své tvorby se soustředila spíše na společenské šaty do chvíle, než přišla první svatební zakázka. Letošní přehlídkou Secret Fashion Show v Plzni se však Zuzana Lešák Černá odvážila posunout svou hranici tvorby na další level - první část přehlídky totiž k překvapení všech, kteří tvorbu návrhářky dlouhodobě sledují, nesla název volnočasová móda. I v této části přehlídky se však Zuzana Lešák nemohla odprostit od své lásky k luxusním materiálům, a tak i volnočasová móda dýchala luxusem.

 

Přehlídka opředená tajemstvím 

Téměř každý model v kolekci byl doplněn pokrývkou hlavy. Zde se návrhářka pravděpodobně inspirovala ve francouzském retru. Nechyběly totiž francouzské klobouky a barety. Téměř každá sukně byla doplněna krajkou a stejně tomu bylo i u šatů a blůz. Ne každý návrhář si ví rady s tím, jak vkusně zakomponovat krajku do svých modelů. Zvláště pak pokud se jedná o volnočasovou módu. Zuzana Lešák Černá to však v kolekci Secret Fashion Show zvládla bravurně. Přítomnost krajky byla umocněna i přítomností škrabošek, které modelky měly. Celá přehlídka prostě byla opředena tajemstvím, například součástí programu a vlastně i celé přehlídky byl dokonce taneční shadow mapping nebo-li hra stínů na bílé ploše, tvořící pozadí přehlídkového mola, kterou vytvořily dvě tanečnice.

Společenská elegance i ve volném čase

Po skončení části s volnočasovou módou přišla na scénu sama návrhářka. Vysvětlila publiku, že Secret Fashion Show je vlastně něco úplně jiného než z čeho sestávala její tvorba společenských šatů před tím. I ve volnočasové móde se tak objevovaly prvky společenské elegance, která podle návrhářky na konvenčním módním trhu chybí. A touto přehlídkou volnočasová móda pod taktovkou návrhářky Zuzany Lešák Černé rozhodně nekončí. Ba naopak návrhářka i její značka se chtějí více otevřít zákazníkům, proto nově spouštějí na svých stránkách i e-shop.

 

Krajky, průhledné sukně i dekolty z tylu

Vrcholem přehlídky však samozřejmě byla přehlídka společenských a svatebních šatů. I zde se projevily prvky skvěle zapadající do image Secret Fashion Show. Krajky, průhledné sukně a dekolty. Navíc ve svatební kolekci ztvořila návrhářka netradiční černé svatební šaty s extrémně prodlouženou vlečkou. Dalším trhákem večera byl svatební model, který se ale hodí i na společenské události. Model byl tvořen bílým body a tylovou dlouhou sukní na vrchní části hedvábně vypasovanou. Nejokatější část modelu byl doplněk ve formě širokého bílého obojku okrášleného květovaným designem.

 

Luxusní zimní kožešina

Kromě vystoupení dvou tanečnic ve formě stínového mappingu na pozadí přehlídkového mola, byla součástí programu i přehlídka luxusních modelů z pravých kožešin od návrhářky Marcely Restelli.

zuzanalesakcerna.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram