Zveme vás na Prague Design Week do Tančícího domu

Zveme vás na Prague Design Week do Tančícího domu

Čtvrtý ročník Prague Design Week se uskuteční od 10. do 16. dubna 2017 v Tančícím domě. Organizátoři vyzývají všechny studenty designu, designéry, designérská studia, šperkaře, módní návrháře, umělce či celé ateliéry k zapojení.

Prague Design Week 2017 je výběrová akce, jejíž účastníky na základě přihlášek selektují specializovaní kurátoři. Nominovaní vystavovatelé se letos budou po sedm dní prezentovat vlastní expozicí v některém ze čtyř pater Tančícího domu. Organizátoři opět připravují zajímavý doprovodný program. Akce každoročně představuje rozmanité spektrum vystavovatelů z jednotlivých odvětví designu. Prague Design Week je především designérskou přehlídkou, ale vystavovatelům umožňuje produkty také přímo prodávat.

Prague Design Week si klade za cíl ukázat design jako kreativní disciplínu, nikoliv jen jako finální výrobek; nabádá vystavovatele, aby v expozicích poodhalili proces vzniku svých kolekcí či výrobků. V minulých letech se návštěvníci setkali se skicami, materiály, prototypy či přímo názornými ukázkami výroby. Designéři návštěvníky vtáhli do svého tvořivého světa, a to vždy individuální formou od fotografií a videí až po materiály nebo nástroje, jež reálně používají ve svých dílnách. Designéři se aktuálně mohou přihlásit vyplněním on-line formuláře na www.PragueDesignWeek.cz/prihlaska ještě do 12. února 2017. 

KDY? 10. - 16. 4. 2017

KDE? Tančící dům Praha

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram